Δήμος Ιλίου: Φωτίζουμε το Δημαρχείο Ιλίου με το Μπλε των Ηνωμένων Εθνών

Δήμος Ιλίου
Δήμος Ιλίου: Φωτίζουμε το Δημαρχείο Ιλίου με το Μπλε των Ηνωμένων Εθνών

Δήμος Ιλίου :
Ο Δήμος Ιλίου, ως μέλος του Δικτύου SDG 17 Greece, του επίσημου φορέα του ΟΗΕ για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού στην Ελλάδα, συμμετέχει στην πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία «Φωτίζουμε την Ευρώπη με το Μπλε των Ηνωμένων Εθνών», με αφορμή τα 75 χρόνια από την ίδρυση του Οργανισμού.
Στο πλαίσιο αυτό, φωταγωγείται με μπλε χρώμα το Δημαρχείο της πόλης, μεταφέροντας το μήνυμα της συναδέλφωσης, της ειρήνης, της άρσης των διακρίσεων και της κοινής προσπάθειας για ένα βιώσιμο μέλλον. Υπενθυμίζεται, ότι η 24η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί ως «Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών», υπογραμμίζοντας τα διαχρονικά ιδανικά του Χάρτη που υιοθετήθηκε τη συγκεκριμένη ημερομηνία.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:
«Ο Χάρτης των Ηνωμένων Εθνών αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο σε έναν πλανήτη διχασμένο από πανδημία, διακρίσεις, φτώχεια, ανισότητα, πόλεμο. Συμμετέχουμε στη συμβολική πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία, φωτίζοντας με μπλε χρώμα το πιο εμβληματικό κτίριο της πόλης μας και ενώνουμε τη φωνή μας με κράτη, δήμους και κοινωνία των πολιτών για να διαμορφώσουμε τον κόσμο που θέλουμε και οραματιζόμαστε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή