Ξεκίνησαν τα μαθήματα της Ρωσικής Γλώσσας στον Ασπρόπυργο

Ξεκίνησαν τα μαθήματα
της Ρωσικής Γλώσσας στον Ασπρόπυργο
:

Τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας λόγω COVID-19, ξεκίνησαν και φέτος τα μαθήματα στο Σχολείο της Ρωσικής Γλώσσας του Δήμου Ασπροπύργου, το οποίο διανύει τον 7ο χρόνο λειτουργίας του. Το Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020 όλοι οι μαθητές προσήλθαν στο 3ο Γυμνάσιο Ασπροπύργου και αφού πρώτα θερμομετρήθηκαν από τους Δημοτικούς Αστυνόμους του Δήμου, φόρεσαν τις μάσκες τους και ξεκίνησαν το μάθημα.
Μέσα απ’ τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, ο Δήμος Ασπροπύργου υλοποιεί εμπράκτως το στρατηγικό πρόγραμμά του, για τη δια βίου μάθηση και κατάρτιση των πολιτών σε θέματα παιδείας και πολιτισμού, σε εθνική και διεθνής διάσταση, ενισχύοντας το μορφωτικό επίπεδο των συμμετεχόντων.
Παρούσα στην έναρξη των μαθημάτων ήταν και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, κ. Σοφία Μαυρίδη, η οποία πρωτίστως εξήγησε στους μαθητές την ιδιαίτερη ανάγκη τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων ασφαλείας, για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19 και κατόπιν μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Ασπροπύργου, κ. Νικόλαου Μελετίου, τόσο προς τους καθηγητές, όσο και προς τους μαθητές, για μια ακόμη καλή σχολική χρονιά, γεμάτη παραγωγικότητα και επιτυχίες.

Πήγαινε στην κορυφή