Για 2ο χρόνο ο Κώστας Ζαλώνης στο Fight Club Galatsi

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Για 2ο χρόνο ο Κώστας Ζαλώνης στο Fight Club Galatsi

Για δεύτερο χρόνο θα βρίσκεται στο Fight Club Galatsi ο μαραθωνοδρόμος Κώστας Ζαλώνης, προπονώντας σε στίβο και αντοχή την αγωνιστική και επαγγελματική ομάδα του Συλλόγου.

Μέσα από την γνώση του και την πλήρως στοχευμένη μέθοδο προπονήσεών του, ο Κώστας Ζαλώνης, κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να αναβαθμίσει σημαντικά την απόδοση των αθλητών της γαλατσιώτικης ομάδας, βελτιώνοντας καρδιοαναπνευστικό σύστημα, γενική και ειδική αντοχή αλλά και αυτοπειθαρχία.
Ο Κώστας Ζαλώνης είναι γεννημένος στην Αθήνα το 1973 και τις τελευταίες δύο δεκαετίες είναι εν ενεργεία αθλητής δρόμων αντοχής.
Έχει λάβει μέρος σε πολλές αθλητικές διοργανώσεις με σημαντικότερες τις συμμετοχές του σε 17 Μαραθωνίους εκ των οποίων 16 συνεχόμενους στην Αυθεντική Διαδρομή του Μαραθωνίου της Αθήνας.
Έχει ταυτιστεί με την προσωπική υπέρβαση του ανθρώπου απέναντι στα χιλιόμετρα, και με το ρητό «όταν η ψυχή θέλει το σώμα ακολουθεί». Είναι απόστρατος Αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων και από το 2014 αποτελεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ομίλου Αctive Group.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή