Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας : Πρόσκληση στη 12η Εθελοντική Αιμοδοσία

Πρόσκληση στη 12η Εθελοντική Αιμοδοσία :

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας σε συνεργασία με τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας και το Γ.Ο.Ν.Κ. «οι Άγιοι Ανάργυροι», καλούν τους συμπολίτες μας να δώσουν μήνυμα πρόληψης και ελπίδας συμμετέχοντας στη 12η Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 και ώρες από 14:00 έως 19:00στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ελληνισμού της Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ., Λ. Δεκελείας 152 & Αττάλειας2, Νέα Φιλαδέλφεια).

Κάθε μέρα που περνάει τα αποθέματα αίματος μειώνονται!

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να καλύψουμε τις μεγάλες ανάγκες που έχουν προκύψει στο Δήμο μας!

Γινόμαστε εθελοντές αιμοδότες και βοηθάμε τους συνανθρώπους μας και τους συνδημότες μας.Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται.Μόνο χαρίζεται.

Οι αιτήσεις συμμετοχής στην εθελοντική αιμοδοσία παρακαλούμε να σταλούν στο e-mail της κοινωνικής υπηρεσίαςtm_dygeias@dimosfx.grή να κατατεθούν στο Δημοτικό κτίριο Αχαρνών 464 και Αγίων Αναργύρων στη Νέα Χαλκηδόνα (3ος όροφος) μέχρι 10/11/2020.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας επικοινωνήστε στο τηλέφωνο της υπηρεσίας με τηνκα Βουιδάσκη Χρύσα ή την κα ΜαρκοπουλιώτηΜοιράνια.

Τηλ. Επικοινωνίας: 210-2518875, 210-2532047 (εσωτ.306).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή