Ξεκινάει Νέος Κύκλος Συγκέντρωσης Φαρμάκων από το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ασπροπύργου

Ξεκινάει Νέος Κύκλος Συγκέντρωσης Φαρμάκων
από το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ασπροπύργου
:

“Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ασπροπύργου σε συνεργασία με τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων και τους γονείς της πόλης, συγκεντρώνουν φάρμακα, για τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου, που δεν έχουν τη δυνατότητα να τα αγοράσουν.

Η συγκέντρωση φαρμάκων θα γίνει στο χώρο των Δημοτικών Σχολείων από τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου μέχρι και την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου.

Η Πρόεδρος των Νέων Κοινωνικών Δομών του Δήμου, κ. Γεωργία Πηλιχού καλεί όλους τους μαθητές και τους γονείς να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή. Όλοι έχουμε στο οικιακό μας φαρμακείο, φάρμακα που περισσεύουν, είτε επειδή ολοκληρώσαμε την θεραπεία μας, είτε επειδή την αλλάξαμε. Την ίδια στιγμή όμως πολλοί συνδημότες μας δυσκολεύονται να καλύψουν τις φαρμακευτικές τους ανάγκες. Το Κοινωνικό Φαρμακείο είναι μια κοινωνική δομή, που διαχειρίζεται τα φάρμακα αυτά προς όφελος ευπαθών ομάδων.

Δεχόμαστε φάρμακα* όλων των κατηγοριών, αλλά αυτά που κρίνονται απαραίτητα είναι τα αντιβιοτικά (Augmentin, Amoxil, Vibramycin), τα παυσίπονα (Depon, Algofren, XefoRapid, Lonarid, Nurofen, Salospir 100mg), τα θυρεοειδικά (Τ4 25 mg, 50mg, 62mg, 75mg, 100mg). Επίσης, είδη πρώτης ανάγκης είναι απαραίτητα, όπως γάζες, επίδεσμοι, τραυμαπλάστ, betadine.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2105578134 με την υπεύθυνη κ. Κυριακή Λιβασίδου.

*Δεχόμαστε όλα τα φάρμακα, ανοιχτά ή κλειστά. Εξαιρούνται ανοιχτά σιρόπια, ανοιχτές αλοιφές, ανοιχτά εισπνεόμενα.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή