Υπεγράφη η πρώτη σύμβαση Εθελοντή Σχολικού Τροχονόμου στο 5ο Δημοτικό Ασπροπύργου

Δήμος Ασπροπύργου
Υπεγράφη η πρώτη σύμβαση  Εθελοντή Σχολικού Τροχονόμου  στο 5ο Δημοτικό Ασπροπύργου

Υπεγράφη η πρώτη σύμβαση
Εθελοντή Σχολικού Τροχονόμου
στο 5ο Δημοτικό Ασπροπύργου
:

“Έπειτα από αίτημα του Διευθυντή του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ασπροπύργου, κ. Δημήτριου Σταβέρη για τοποθέτηση Εθελοντή Σχολικού Τροχονόμου, προς την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Γεωργία Πηλιχού και αφού ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες, η αρμόδια επιτροπή προχώρησε την Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020 στην υπογραφή του Πρακτικού Ανάθεσης Θέσης Εθελοντή Σχολικού Τροχονόμου.
Συγκεκριμένα, ο Διευθυντής του 5ου Δημοτικού, λαμβάνοντας υπόψη την κείμενη νομοθεσία πραγματοποίησε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ξεκινώντας από τη σύσταση της αρμόδιας επιτροπής, η οποία απαρτίζονταν από τον ίδιο, από την Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου και την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, για την επιλογή του κατάλληλα εκπαιδευμένου ατόμου για τη θέση.
Από την πλευρά της, η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, σε συνεργασία με την Τροχαία Ελευσίνας, ως μέλος της επιτροπής επιβεβαίωσε τη δυνατότητα υλοποίησης του αιτήματος, έπειτα από τη θετική απάντηση και την υπογραφή του πρακτικού προχώρησε στις αρμόδιες ενέργειες έγκρισης.”

Πήγαινε στην κορυφή