Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του Πολιτιστικού Κέντρου «Σπύρος Αποστόλου» στο δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του Πολιτιστικού Κέντρου «Σπύρος Αποστόλου» στο δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού

Ανακοίνωση Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού για την ολοκλήρωση της ανακαίνισης του Πολιτιστικού Κέντρου «Σπύρος Αποστόλου». :

Σταύρος Τσίρμπας: Αποτελούσε άμεση προτεραιότητά μας η αναβάθμιση του χώρου και ο εμπλουτισμός των υπηρεσιών του «Σπύρος Αποστόλου».

Ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού γίνεται πραγματικότητα με την ανακαίνιση του πολιτιστικού κέντρου «Σπύρος Αποστόλου».

Με την ολοκλήρωση της ανακαίνισης του «Σπύρος Αποστόλου» αναβαθμίζεται πολιτιστικά η περιοχή των Αγίων Αναργύρων με ένα λίκνο πολιτισμού, υψηλού επιπέδου και καλλιτεχνικής αξίας.

Οι δημότες των Αγίων Αναργύρων-Καματερού θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες μέσα σε ένα περιβάλλον που θα ευνοεί την καλλιτεχνική και πνευματική ανάπτυξη.

Ο Δήμαρχος Σταύρος Τσίρμπας εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το μεγάλο αυτό έργο τόνισε: «Η ανακαίνιση του Σπύρος Αποστόλου ήταν για εμάς ένα εγχείρημα άμεσης προτεραιότητας. Με σεβασμό στις δραστηριότητες που συνδέονται με την πνευματική, αισθητική και ηθική καλλιέργεια του ανθρώπου, φροντίσαμε σε σύντομο χρονικό διάστημα την αναβάθμιση του χώρου καθώς και τον εμπλουτισμό των προσφερόμενων υπηρεσιών του Κέντρου».

Ο αναβαθμισμένος χώρος του Πολιτιστικού Κέντρου θα δίνει τη δυνατότητα, εκτός από τις καθημερινές πολιτιστικές δραστηριότητες, για φιλοξενία εκθέσεων καλλιτεχνικού περιεχομένου, καθώς και της διοργάνωσης εκδηλώσεων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή