Δήμος Μαραθώνος: Ξεκινά τα «Προγράμματα Άθλησης για Όλους 2020-2021»

Το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Μαραθώνος ξεκινά τα «Προγράμματα Άθλησης για Όλους 2020-21» με τμήματα για όλες τις ηλικίες τα οποία θα πραγματοποιούνται σε εγκαταστάσεις του Δήμου κατά προτεραιότητα. Σκοπός είναι η προσφορά υψηλού επιπέδου αθλητικών υπηρεσιών από εξειδικευμένους καθηγητές και καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής. Για την πραγματοποίηση των προγραμμάτων θα γίνεται χρήση των ανοικτών αλλά και κλειστών χώρων αναλόγως με την χρονική περίοδο.

Βαρνάβας
Γήπεδο 5×5 & Μπάσκετ
Αίθουσα πλησίον Νηπιαγωγείου
Γραμματικό
Γήπεδο ποδοσφαίρου
Αίθουσα Κοιν.Καταστήματος
Μαραθώνας
Γήπεδο ποδοσφαίρου (Αφετηρίας)
Κλειστό γηπεδο Βαρέων Αθλ. (Αφετηρίας)
Νέα Μάκρη
Γήπεδο ποδοσφαίρου (Ερυθρού)
Κλειστό προπονητήριο (Αθλητικού & Πολιτιστικού Πάρκου)
Αγία Μαρίνα (Ν.Μάκρης)
Γήπεδο ποδοσφαίρου
Κλειστή αίθουσα 5ης Κατασκήνωσης Αγ.Ανδρέα

Το πρόγραμμα ξεκινά με τα τμήματα: Γυμναστική για όλους (Γ.Γ.Ο.), Παραδοσιακοί χοροί (Π.Χ) Άθληση ΑΜΕΑ (Α.ΑΜΕΑ.), Παιδικοί σταθμοί (Π.Σ.) και θα εμπλουτίζεται ή θα αναπροσαρμόζεται αναλόγως με τη ζήτηση και τις επιμέρους ανάγκες.

Το πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν προς τους Δημότες του Δήμου Μαραθώνα, αλλά για να ενεργοποιηθεί θα πρέπει να υπάρξουν συμμετοχές. Για το λόγο αυτό οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέσω συμπλήρωσης και αποστολής της ειδικής φόρμας στο gr.athl.mar@gmail.com. Μετά την συγκέντρωση των συμμετοχών θα αναρτηθεί το ωρολόγιο πρόγραμμα ανά περιοχή. Καθώς οι κανόνες για τον covid-19 δεν επιτρέπουν την συνύπαρξη πολλών ατόμων ταυτόχρονα, ενδέχεται να τεθεί σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες παρέχονται μέσω e-mail και δευτερευόντως στο 22943-20534 ( 8:30-11:30 πμ Δευτέρα έως Παρασκευή). 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή