Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο κλειστό σχολικό γυμναστήριο Νέας Φιλαδέλφειας “Απόστολος Κόντος”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο κλειστό σχολικό γυμναστήριο Νέας Φιλαδέλφειας “Απόστολος Κόντος”

Ολοκληρώθηκαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα οι εργασίες ανακατασκευής του παρκέ του αγωνιστικού χώρου του Κλειστού Σχολικού Γυμναστηρίου Νέας Φιλαδέλφειας “Απόστολος Κόντος”. :

Εργασίες εκτελέστηκαν επίσης τόσο στους χώρους των αποδυτηρίων του κλειστού γυμναστηρίου όσο και στους εξωτερικούς – αύλειους χώρους.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε σχετικά: “Προσπαθήσαμε μέσα σε λίγες ημέρες να αποκαταστήσουμε ένα χρόνιο πρόβλημα του συγκεκριμένου γυμναστηρίου της πόλης μας ώστε να παραδοθεί ασφαλές στα παιδιά των οικογενειών της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας που αθλούνται καθημερινά σε αυτό. Είναι ένα πρώτο δείγμα των προθέσεων και του συνολικού μας σχεδιασμού όσον αφορά τους αθλητικούς χώρους. Τις επόμενες ημέρες θα παραδοθεί στους συμπολίτες μας ένας ακόμη αθλητικός χώρος. Ένα καινούργιο γήπεδο – προπονητήριο ποδοσφαίρου 9 χ 9 που θα χρησιμοποιείται για τις δραστηριότητες του μαζικού αθλητισμού και φυσικά από τα ερασιτεχνικά σωματεία της πόλης. Δεν θα κουραστώ να αναφέρω πως καθημερινά ως δημοτική αρχή αναζητούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις προς όφελος τόσο του μαζικού όσο και του σωματειακού ερασιτεχνικού αθλητισμού. Αρκετά με τα λόγια σε αυτή την πόλη, πλέον έχει φτάσει η ώρα των έργων”.

Πήγαινε στην κορυφή