Σημαντική ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες της Καρδίτσας από τον Δήμο Ιλίου

Ανακοίνωση Δήμου Ιλίου:
Στους πληγέντες από τον μεσογειακό κυκλώνα «Ιανός» του νομού Καρδίτσας μεταφέρεται ήδη η σημαντική ανθρωπιστική βοήθεια που συγκεντρώθηκε στο Δημαρχείο Ιλίου, ύστερα από τη σχετική πρωτοβουλία του Δήμου και την ολόθερμη συμπαράσταση Συλλόγων, σχολείων, φορέων και πολιτών.
Συγκεντρώθηκαν περίπου 4.000 φιάλες νερό, τρόφιμα μακράς διάρκειας, φάρμακα, είδη ατομικής υγιεινής και κλινοσκεπάσματα. Όλα τα είδη θα παραδοθούν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Καρδίτσας, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των αυξημένων κοινωνικών αναγκών, μετά τις πρωτοφανείς πλημμύρες που έπληξαν την ευρύτερη περιοχή.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:
«Οι πολίτες του Ιλίου είναι βαθιά ευαισθητοποιημένοι στον εθελοντισμό και την προσφορά. Το αποδεικνύουν με πράξεις όπου υπάρχει ανάγκη, το απέδειξαν και τώρα με την συγκέντρωση ειδών για συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους όσοι, παρά τις προσωπικές τους δυσκολίες, στηρίζουν τις πρωτοβουλίες του Δήμου και επιμένουν να βαδίζουν τον δρόμο της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή