Απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων στο Δήμο Ζωγράφου

Δελτίο Τύπου του Δήμου Ζωγράφου σχετικά με την απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων:

Για πρώτη φορά ο Δήμος Ζωγράφου προχώρησε στην απόσυρση τεσσάρων εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων σε μία εβδομάδα, από τους δρόμους της πόλης.
Η Υπηρεσία Καθαριότητας και Μηχανολογικού Εξοπλισμού διαπραγματεύτηκε εκ νέου με την εταιρεία που συλλέγει τα αυτοκίνητα και πέτυχε την αύξηση του αριθμού των οχημάτων που αποσύρονται από δύο σε τέσσερα εβδομαδιαίως, προκειμένου να ελευθερώνονται θέσεις πάρκινγκ αλλά και να απομακρύνονται οι συγκεκριμένες εστίες μόλυνσης.
Τα ΙΧ αποσύρθηκαν από τις οδούς Μπισκίνη, Γεωργίου Παπανδρέου, Ανακρέοντος και Περιάνδρου κι αφού είχαν ολοκληρωθεί οι απαιτούμενες διαδικασίες που δεν αφορούν μόνο την επικόλληση του σχετικού αυτοκόλλητου στα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα αλλά και την έγγραφη ειδοποίηση του ιδιοκτήτη.
Στόχος της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Μηχανολογικού Εξοπλισμού είναι να συνεχίσει με τον ίδιο εντατικό ρυθμό την απόσυρση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων, ώστε να αναπνεύσει η περιοχή από οχήματα που επί χρόνια ρυπαίνουν τον Δήμο Ζωγράφου και καταλαμβάνουν θέσεις πάρκινγκ.

Πήγαινε στην κορυφή