Ο Νέντοβιτς στο Open Sport

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Ο Νέντοβιτς στο Open Sport

Ανακοίνωση Open :

“Αυτό το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020 στις 13:40 το «Open Sport» φιλοξενεί αποκλειστική συνέντευξη του Νεμάνια Νέντοβιτς!

Ο νέος ηγέτης της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού μίλησε στην αθλητική εκπομπή του Open για το ρόλο του και τους στόχους της νέας του ομάδας αλλά και για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ορισμένες χαρακτηριστικές ατάκες του Σέρβου γκαρντ:

Νομίζω πως υπάρχουν κάποιες ανοιχτές θέσεις στα πλέι οφ για ομάδες όπως εμείς, να παλέψουμε γι’ αυτές. Να προστατέψουμε την έδρα μας, να “κλέψουμε” ορισμένα παιχνίδια εκτός και θα είμαστε καλά. Απλό!
Είμαι έτοιμος να ηγηθώ. Δεν περιμένω να μου χαριστεί τίποτα. Ίσως είμαι ο πιο έμπειρος παίκτης στην ομάδα.
Καταλαβαίνω από τον κόσμο που με σταματάει στο δρόμο, πως μπορούμε να χάσουμε οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι, εκτός από αυτό με τον Ολυμπιακό.

Ολόκληρη η συνέντευξη θα προβληθεί το μεσημέρι του Σαββάτου, στην εκπομπή «Open Sport» με τον Μανώλη Σφακάκη, που περιλαμβάνει ακόμη: Ρεπορτάζ για την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ στον δρόμο για τον τελικό του BCL και πανηγυρικό αφιέρωμα στην επική πρόκριση της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, ανάλυση των αντιπάλων των τριών ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πλούσιο ρεπορτάζ για τις πρόσφατες μεταγραφές του Ολυμπιακού και πολλά γκολ από τον διεθνή χώρο.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή