Κίνημα Αλλαγής : Μεγάλος Περίπατος – τα ανούσια πειράματα έχουν και τα όρια τους

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κίνημα Αλλαγής : Μεγάλος Περίπατος – τα ανούσια πειράματα έχουν και τα όρια τους

Ανακοίνωση Τομέα Περιβάλλοντος του Κινήματος Αλλαγής:

Πλήρη δικαίωση των θέσεων του Κινήματος Αλλαγής για το «μεγάλο περίπατο» αποτελούν όσα αναφέρθηκαν πρόσφατα από το Δήμαρχο Αθηναίων για την οδό Πανεπιστημίου

Πρόκειται για έργο δοκιμαστικό και πρόχειρο, το οποίο «βγήκε και δεν βγήκε» όπως ειπώθηκε αλλά βέβαια έχει υψηλότατο κόστος που θα το πληρώσουν οι Αθηναίοι.

Η προτροπή «ξεχάστε την Πανεπιστημίου που ξέρατε» είναι λίγο δύσκολο να εφαρμοστεί. Κυκλοφοριακή συμφόρηση, επιβάρυνση της καθημερινότητας, αυξημένοι ρύποι, δυσκολίες πρόσβασης, απαξίωση για τις υποβαθμισμένες γειτονιές και άκομψη αισθητική παραμένουν υπαρκτά και αλησμόνητα.

Φανταστείτε μάλιστα τι θα συνέβαινε εάν δεν υποχρεώνονταν να ανοίξουν μια επιπλέον λωρίδα κυκλοφορίας, κάτω από την ασφυκτική πίεση του Κινήματος Αλλαγής και των φορέων της πόλης

Όλα αυτά προέκυψαν από ανούσια πειράματα εν μέσω κορωνοϊού, σε έναν από τους ομορφότερους δρόμους. Λες και δεν υπάρχουν άλλα σημεία και γειτονιές που χρειάζονται αναπλάσεις. Λες και Αθήνα είναι μόνο η Διονυσίου Αρεοπαγίτου, η Ηρώδου Αττικού, η Ρηγίλλης και το Σύνταγμα.

Αυτά όμως συμβαίνουν όταν οι Κυβερνητικοί και οι Δημοτικοί παράγοντες είναι κλεισμένοι στα γραφεία τους και δεν έχουν επαφή με τα πραγματικά προβλήματα του κόσμου. Όταν δεν κάνουν την απαραίτητη διαβούλευση και αδιαφορούν για τη γνώμη των πολιτών. Όταν επειδή δεν παράγουν ιδέες, αντιγράφουν και εφαρμόζουν αποτυχημένα το όραμα των μεγάλων πολιτικών του ΠΑΣΟΚ για την Αθήνα.

Το Κίνημα Αλλαγής θα συνεχίσει να ασκεί δημιουργική κριτική για το «μεγάλο περίπατο», σε στενή σύμπραξη με όλους τους φορείς και τους ανθρώπους της πόλης.

Για εμάς «πάνω Αθήνα και κάτω Αθήνα», δεν υπήρχε, δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει ποτέ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή