Δήμος Ασπροπύργου : Λήψη μέτρων για την κακοκαιρία ΙΑΝΟΣ

Δήμος Ασπροπύργου
Δήμος Ασπροπύργου : Λήψη μέτρων για την κακοκαιρία ΙΑΝΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ “ΙΑΝΟΣ”:

“Έπειτα από το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε σήμερα από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, συγκλήθηκε Περιφερειακό Συμβούλιο Πολιτικής Προστασίας, στο οποίο συμμετείχε, ως εκπρόσωπος του Δήμου Ασπροπύργου ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, κ. Θεμιστοκλής Τσίγκος. Υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, κ. Ελευθέριου Κοσμόπουλου το συμβούλιο έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις για την αντιμετώπιση της επερχόμενης κακοκαιρίας με το όνομα «Ιανός».

Συγκεκριμένα, το Συμβούλιο αποφάσισε ότι, όλες οι Σχολικές Μονάδες του Ασπρόπυργου θα παραμείνουν ανοιχτές, διότι σύμφωνα με τις προβλέψεις των ειδικών η κακοκαιρία θα εμφανιστεί στην Αττική από το μεσημέρι της Παρασκευής, 18 Σεπτεμβρίου 2020. Παράλληλα, όλα τα μηχανήματα και το προσωπικό του Δήμου Ασπροπύργου θα βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης.

Συμβουλεύουμε τους κατοίκους να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία μπορούν να παρασυρθούν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια καταιγίδων και βροχοπτώσεων. Παράλληλα, να αποφεύγουν τις αγροτικές, κτηνοτροφικές και λοιπές εργασίες υπαίθρου καθώς και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων. ”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή