“Μετακινήσου Υπεύθυνα” ο Δήμος Ασπροπύργου συμμετέχει στην “ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ”

«ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΑ»
Ο ΟΑΦΝΤΗ του Δήμου Ασπροπύργου συμμετέχει
στην «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ»
:

Ο Δήμος Ασπροπύργου συμμετέχει για πρώτη φορά, μέσω του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας (Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η.), στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2020. Το θέμα για το 2020, που ορίστηκε από την επιτροπή, είναι η «Πράσινη μετακίνηση χωρίς ρύπους για όλους» (zero emission mobility for all) και το σύνθημα «Μετακινήσου υπεύθυνα!».
Ο Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., με το τον Πρόεδρό του κ. Ιωάννη Κατσαρό, συντονιστή της Βιώσιμης Κινητικότητας του Δήμου Ασπροπύργου, θα διοργανώσει ποικίλες ενημερωτικές δράσεις, με βίντεο και συνεντεύξεις, που θα αναρτηθούν στον επίσημο ιστότοπο του Δήμου, στο κανάλι του Δήμου στο youtube και στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας. Παράλληλα το Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020 από τις 10:00 το πρωί έως τις 13:00, στην Πλατεία Δημαρχείου, θα πραγματοποιηθεί “Έκθεση Ηλεκτρικού Ποδηλάτου” με σκοπό την ενημέρωση των συμμετεχόντων από ειδικούς για την ασφαλή χρήση του και τις πολλαπλές ωφέλειες του προς το φυσικό περιβάλλον.
Καλούμε όλους τους δημότες, τους τοπικούς συλλόγους της πόλης, τα Σχολεία και τους μαθητές να συμμετέχουν ενεργά σ’ αυτή την πρωτοβουλία και να επικοινωνήσουν το θέμα της εκστρατείας «Πράσινη μετακίνηση χωρίς ρύπους για όλους» στέλνοντας φωτογραφίες και βίντεο στο email: alexandra.t@aspropyrgos.gr.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή