Δήμος Γαλατσίου: Τον Δεκέμβριο θα είναι έτοιμο το Κολυμβητήριο

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Δήμος Γαλατσίου: Τον Δεκέμβριο θα είναι έτοιμο το Κολυμβητήριο

Δεν είναι και τόσο καλά τα νέα που έρχονται από το «μέτωπο» των εργασιών ανακατασκευής και ανάπλασης του ανοιχτού κολυμβητηρίου στο Άλσος Βέικου καθώς αυτές αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Δεκέμβριο!

Ναι, το ανοιχτό κολυμβητήριο του Άλσους Βεΐκου αλλάζει όψη, καθώς οι εργασίες συνεχίζονται με σκοπό να υποδεχθεί ξανά μικρούς και μεγάλους στον ανακαινισμένο, λειτουργικό και άνετο χώρο του – κάτι που περιμένουν με λαχτάρα εκατοντάδες μέλη του.
Οι εργασίες που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» περιλαμβάνουν:
• Στεγάνωση του χώρου και των δυο δεξαμενών κολύμβησης, περιμετρικά.
• Στεγάνωση και των δυο υπόγειων μηχανοδιαδρόμων.
• Ενίσχυση του σκυροδέματος του κτηρίου του κολυμβητηρίου.
Επιπλέον, παράλληλα με τις προαναφερθείσες εργασίες του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Γαλατσίου «Βασίλης Παπαδιονυσίου», σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία, ανακαινίζουν τα αποδυτήρια και κατασκευάζουν ακόμα ένα για την εξυπηρέτηση των πολιτών, ενώ τοποθετείται και ράμπα ΑμεΑ.
Αναμφισβήτητα πρόκειται για εργασίες που θα αλλάξουν ριζικά την αθλητική εγκατάσταση, προσφέροντας στους αθλούμενους έναν άρτιο χώρο για το αγαπημένο τους άθλημα.
Το κολυμβητήριο ήταν προγραμματισμένο να παραδοθεί νωρίτερα, αλλά λόγω της πανδημίας και των μέτρων προστασίας κατά του COVID-19 καθυστέρησε η αποπεράτωση του έργου.
Λίγη υπομονή ακόμα μέχρι τον Δεκέμβριο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή