Το Χαμόγελο του Παιδιού: Κανόνες και νέα μέτρα για την προστασία των παιδιών και οικογενειών, των εργαζομένων και των εθελοντών

ΕΛΛΑΔΑ
Το Χαμόγελο του Παιδιού: Κανόνες και νέα μέτρα για την προστασία των παιδιών και οικογενειών, των εργαζομένων και των εθελοντών

Ανακοίνωση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»:

“Το καλοκαίρι ολοκληρώθηκε και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έξι μήνες μετά την εμφάνιση της πανδημίας και στην Ελλάδα, με συνέπεια συνεχίζει να τηρεί όλα τα μέτρα που είχε εξαρχής λάβει για την προστασία των παιδιών που μεγαλώνουν στα Σπίτια του, των παιδιών και οικογενειών που υποστηρίζει, των εργαζομένων, των εθελοντών και συνεργατών του, λαμβάνοντας και έκτακτα, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Γνώμονας για κάθε απόφαση είναι οι συστάσεις των ειδικών και οι κατευθύνσεις που λαμβάνουμε από τις αρμόδιους κρατικούς φορείς.

Με την επιστροφή όλων των αδειούχων εργαζομένων μας, προχωρήσαμε στη διενέργεια tests ανίχνευσης του ιού, με την πολύτιμη υποστήριξη κρατικών φορέων όπως ο ΕΟΔΥ, τα κρατικά νοσοκομεία και το Ινστιτούτο Παστέρ καθώς και των παρακάτω ιδιωτικών διαγνωστικών και νοσηλευτικών κέντρων (αλφαβητικά):

● ATG (Θεσσαλονίκη)

● CORFU GENERAL CLINIC

● MEDISALUS

● METROPOLITAN

● ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

● ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΑΠΤΗΣ (Λάρισα)

● ΕUROMEDICA

● ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ

● ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ

● ΙΑΣΩ

● ΙΑΤΡΟΙ ΣΟΣ

● ΚΑΡΥΟ ΕΠΕ

● ΛΕΥΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Παράλληλα, αποφασίστηκε η χρήση μάσκας σε όλες τις δράσεις του Οργανισμού πανελλαδικά, συμπεριλαμβανομένων και των 14 Σπιτιών του Οργανισμού, στα οποία μεγαλώνουν 323 παιδιά διαφόρων ηλικιών.

Το σύνολο των δράσεων και υπηρεσιών του Οργανισμού στους τομείς της Βίας, της Εξαφάνισης, της Υγείας και της Φτώχειας παρέχονται κανονικά με απόλυτη τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων ασφάλειας και υγιεινής.

Ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, μάλιστα, λαμβάνοντας υπόψη και τα αυξανόμενα αιτήματα υποστήριξης που δεχόμαστε από οικογένειες με προβλήματα διαβίωσης, προχωράμε σε πανελλαδική εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών και άλλων απαραίτητων ειδών π.χ. μάσκες και αντισηπτικά ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες χιλιάδων παιδιών σε όλη την Ελλάδα.

Ζητάμε τη συμμετοχή όλων για να εξασφαλίσουμε τα απαραίτητα για τα χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη. Τα είδη συγκεντρώνονται στα 16 Κέντρα Στήριξης, που λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πανελλαδικά.

Μπορείτε να παραδώσετε οι ίδιοι τα είδη ή εναλλακτικά να μας τα αποστείλετε, χωρίς καμία χρέωση, χάρη στην ευγενική χορηγία των ΕΛΤΑ Courier.

Στην περίπτωση αυτή, από τις 10 Σεπτεμβρίου έως και 9 Οκτωβρίου 2020, μπορείτε να μεταβείτε σε οποιοδήποτε κατάστημα των ΕΛΤΑ Courier και να στείλετε εντελώς δωρεάν τα είδη χρησιμοποιώντας τον κωδικό Ειδικού Έργου 150286 99 00.

Περισσότερα για την πανελλαδική εκστρατεία συγκέντρωσης και τα σημεία παράδοσης εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες:
«Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Γραφείο Τύπου
Τηλ. 210-3306140
press@hamogelo.gr”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή