Δήμος Ασπροπύργου: Ξεκινούν πάλι οι Δραστηριότητες των Τμημάτων του Πνευματικού Κέντρου

Το Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου, για άλλη μια σχολική χρονιά ξεκινάει τις δραστηριότητες των Τμημάτων του, μετά την αναγκαστική διακοπή τους την προηγούμενη περίοδο, λόγω της πανδημίας του COVID-19. Έχοντας πάντα ως πρωταρχικό μέλημα την προστασία της υγείας των μελών μας και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα που αφορούν στη λειτουργία των δομών καλλιτεχνικής εκπαίδευσης, καλούμε να πλαισιώσετε τα Τμήματα, που για το σχολικό έτος 2020-2021 είναι τα παρακάτω:

• Δημοτικό Ωδείο: κλασικό πιάνο, αρμόνιο, ακορντεόν, βιολί, κλασική κιθάρα, ηλεκτρική κιθάρα & ηλεκτρικό μπάσο, μπουζούκι, κλασικά κρουστά, ντραμς, πνευστά (φλάουτο, κλαρινέτο, σαξόφωνο, τρομπέτα, τρομπόνι), σύγχρονο τραγούδι, μουσική προπαιδεία, ανώτερα θεωρητικά, ειδικό αρμονίας, προετοιμασία για εισαγωγή σε Μουσικά Σχολεία και Τμήματα Μουσικών Σπουδών
• Παραδοσιακοί Χοροί
• Εικαστικά
• Θεατρική αγωγή
Επιπλέον λειτουργούν τα Σύνολα: Φιλαρμονικής, Εγχόρδων, Ποπ-Ροκ Mουσικής και Χορωδίας (παιδιών/εφήβων & ενηλίκων).

Για την συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω Τμήματα, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου να συμπληρώσουν τη σχετική Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και να τη στείλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση eggrafes@pkda.gr ή να απευθυνθούν στη Γραμματεία του Τμήματος Επιμόρφωσης στο Ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου, καθημερινά 11.00 π. μ. -7.00 μ. μ.
Η Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος είναι αναρτημένη στον επίσημο ιστότοπο του Δήμου Ασπροπύργου www.dimosaspropyrgou.gr και του Πνευματικού Κέντρου www.pkda.gr

Η συμπλήρωση της Αίτησης κρίνεται απαραίτητη για τον καλύτερο προγραμματισμό της λειτουργίας των επιμέρους δραστηριοτήτων μας και την αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων, τόσο στα ατομικά όσο και στα ομαδικά μαθήματα.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά, τις ίδιες ώρες, στα τηλέφωνα του Πνευματικού Κέντρου 210-5577191 & 210-5577593.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή