Εβδομαδιαία Τοπική Εφημερίδα

«Style Me Up» παιχνίδι στυλιστικών μεταμορφώσεων με την Μαρία Μπακοδήμου

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση του OPEN για το νέο παιχνίδι με την Μαρία Μπακοδήμου :

Το «StyleMeUp», το συναρπαστικό παιχνίδι στιλιστικών μεταμορφώσεων με τη Μαρία Μπακοδήμου, έρχεται στο OPEN!

Πόσες φορές έχεις σκεφτεί πως θα ήθελες να κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου για να ανανεωθείς; Φαντάσου μια ανανέωση λουκ που αναδεικνύει όλα τα δυνατά χαρακτηριστικά σου και πραγματικά… απογειώνει όχι μόνο την εμφάνιση, αλλά και την ψυχολογία σου.

Αυτός είναι ο στόχος του «StyleMeUp»!
Η Μαρία Μπακοδήμου θα υποδέχεται καθημερινά στο «StyleMeUp» γυναίκες και άντρες που θέλουν να αλλάξουν την εμφάνισή τους, να αλλάξουν το στυλ τους και να δουν τον εαυτό τους να μεταμορφώνεται στην καλύτερη εκδοχή του.
Μαζί με τη Μαρία στο ρόλο της επιτροπής θα βρίσκονται επαγγελματίες από το χώρο της μόδας, οι οποίοι θα αναλάβουν το μεγάλο στοίχημα και θα βοηθήσουν τους παίκτες να πετύχουν την αλλαγή που ονειρεύονται.
Στην κριτική επιτροπή του «StyleMeUp» συναντάμε τρία αγαπημένα πρόσωπα με μακρά πορεία στο χώρο της μόδας: την ΥβόννηΜπόσνιακ, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον Γιάννη Λάσκο. Και οι τρεις έχουν έναν στόχο: Να εντοπίσουν τους παίκτες που επιθυμούν μια ριζική αλλαγή και να τους βοηθήσουν να πετύχουν τη «μεταμόρφωση» που ονειρεύονται.
Βασικός σύμμαχος κάθε παίκτη στη διαδρομή για να συναντηθεί με τον νέο του εαυτό και την ανανεωμένη του αυτοπεποίθηση, θα είναι ο beautyexpert του «StyleMeUp», Τρύφωνας Σαμαράς.
Η διαδικασία για να ξεκινήσει κανείς την αλλαγή που τόσο θέλει είναι απλή: Οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν την ιστορία τους αλλά και τον λόγο που θέλουν να αλλάξουν στυλ, εμπνέοντας τους ειδικούς που θα αναλάβουν τη «μεταμόρφωσή» τους και θα τους δώσουν τα «φτερά» για να κάνουν μια νέα αρχή.
Ο κάθε ειδικός έχει μόλις λίγες ώρες στη διάθεσή του για να φέρει το τέλειο αποτέλεσμα και να αλλάξει την εμφάνιση του παίκτη με όποιες στιλιστικές παρεμβάσεις πιστεύει ότι χρειάζεται.
Το «StyleMeUp» έρχεται στις οθόνες μας καθημερινά από τον Σεπτέμβριο στο OPEN!
Δήλωσε τη συμμετοχή σου ηλεκτρονικά στο www.tvopen.gr/stylemeup/form ή τηλεφωνικά στο 213 09 96 756 και γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!