Τα αποτελέσματα για τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν στους Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Διονύσου

Τα αποτελέσματα για τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν στους Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Διονύσου: 

“Σας ενημερώνουμε σχετικά με τα οριστικά αποτελέσματα των παιδιών που θα φιλοξενηθούν στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Διονύσου για το σχολικό έτος 2020-2021, όπως αυτά προέκυψαν από την ελεγκτική διαδικασία της αρμόδιας επιτροπής και της μοριοδότησης των ψηφιακών αιτήσεων που δεχτήκαμε το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Φέτος είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα φιλοξενήσουμε ΟΛΑ τα παιδιά στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Διονύσου.

Όσον αφορά τα βρέφη στους βρεφονηπιακούς Σταθμούς, ελάχιστα παιδάκια (14) δεν θα μπορέσουν να μπουν άμεσα στις δομές μας. Αυτά είχαν την πιο χαμηλή μοριοδότηση βάση των στοιχείων που προσκόμισαν. Παρόλα αυτά, θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε μέσα στη διάρκεια της χρονιάς να απορροφηθούν και εκείνα από τις δομές μας.

Σύμφωνα με την αρμόδια επιστημονική επιτροπή, οι Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργούν σε καθημερινή βάση για όλα τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν χωρίς κανένα περιορισμό στη δυναμικότητά μας, με αυστηρή τήρηση των μέτρων και των οδηγιών που θα ανακοινωθούν από τον ΕΟΔΥ τις προσεχείς ημέρες.

Θα ακολουθήσει τηλεφωνική επικοινωνία με τις διευθύντριες των Παιδικών Σταθμών και ενημέρωσή σας σχετικά με τον τρόπο και χρόνο υποδοχής των παιδιών στις δομές μας.

Αγαπητοί γονείς, θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε πως καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ασφάλεια και την υγιεινή όλων μας και πρωτίστως για τα παιδιά σας…για τα παιδιά μας!

Είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις πρωτόγνωρες συνθήκες έχοντας αποκτήσει σημαντική εμπειρία από την προηγούμενη «ιδιαίτερη» σχολική χρονιά και θα λειτουργήσουμε έτσι όπως θα οριστεί από τις αρμόδιες αρχές, με την αυστηρή και ορθή τήρηση των οδηγιών τους.
Με σωστή επικοινωνία, καλή διάθεση και συνεργασία, όλα τα προβλήματα λύνονται.

Καλή δύναμη σε όλους, είμαστε δίπλα σας.
Καλή σχολική χρονιά!

Μετά τιμής

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. ΚΟΚΚΑΛΑΣ”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή