Υποχρεωτική η χρήση μάσκας στο Δημαρχείο Γαλατσίου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Υποχρεωτική η χρήση  μάσκας στο Δημαρχείο Γαλατσίου

Ο Δήμος Γαλατσίου σχετικά με τα νέα μέτρα με σκοπό την ανάσχεση του κορωνοϊού και έχοντας υπόψη την προστασία της δημόσιας υγείας, του προσωπικού του Δήμου και όλων των πολιτών, ενημερώνει τους συνδημότες μας ότι η είσοδος στο Δημαρχιακό κατάστημα επιτρέπεται υποχρεωτικά και μόνο με τη χρήση μάσκας.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα παρακάτω για την πληρέστερη ενημέρωση όλων μας:
• Το ωράριο για το κοινό για όλες τις υπηρεσίες του Δήμου εντός του Δημαρχιακού Καταστήματος θα συνεχίσει κανονικά από τις 07:00 έως τις 15:00 καθημερινά.
• Η είσοδος του κοινού στο Δημαρχιακό κατάστημα επιτρέπεται υποχρεωτικά μόνο με τη χρήση μάσκας. Παρακαλούνται λοιπόν οι πολίτες που προσέρχονται για οποιοδήποτε θέμα, να φέρουν μαζί τους και να χρησιμοποιούν σωστά προστατευτική μάσκα (η οποία να καλύπτει τη μύτη και το στόμα).
• Ο Δήμος Γαλατσίου παρακαλεί θερμά για ζητήματα (πιστοποιητικά – πληρωμές, κ.ά.) τα οποία μπορούν να διεκπεραιωθούν ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.galatsi.gov.gr ή να γίνονται τηλεφωνικές αιτήσεις (με ΑΦΜ, ΑΔΤ και ονοματεπώνυμο) στους υπαλλήλους ή ηλεκτρονικές αιτήσεις στα e-mail που αναγράφονται παρακάτω.
Συνιστάται επίσης, πριν την προσέλευση στην όποια διοικητική υπηρεσία του Δήμου μας, να έχει προηγηθεί προσυνεννόηση, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία και η αναμονή.
Ο Δήμος Γαλατσίου επίσης προτρέπει τους πολίτες :
– Να ακολουθήσουν την ηλεκτρονική διαδικασία για τις αιτήσεις τους.
– Να κλείσουν ραντεβού με τις υπηρεσίες μας, ώστε να προχωρήσει το αίτημά τους.
Με προτεραιότητα, για τη ζωή όλων, την προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας, τηρούμε τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων και μένουμε ασφαλείς.

Τηλέφωνα Δήμου Γαλατσίου για ραντεβού και emails:
– Γραφείο Δημάρχου: 213 2055335 – 213 2055336
e_mail: galatsi@galatsi.gr
– Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων: 213 2055427
e_mail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr
– Τηλεφωνικό κέντρο: 213 2055300

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή