Οδηγίες του Δήμου Λαυρεωτικής για να σταματήσει η διασπορά του κορωνοϊού

Δήμος Λαυρεωτικής
Οδηγίες του Δήμου Λαυρεωτικής για να σταματήσει η διασπορά του κορωνοϊού

O Δήμος Λαυρεωτικής εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς ξεκινά όλες τις προετοιμασίες ώστε οι σχολικές μονάδες να λειτουργήσουν ασφαλώς για την υγεία των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Με ανακοίνωσή του, ενημερώνει τους δημότες του ότι είναι γνωστό σε όλους πως βρισκόμαστε σε μια δύσκολη στιγμή, καθώς τα κρούσματα είναι πλέον διάσπαρτα σε όλη την χώρα. Αυτό απαιτεί από όλους μας, αρμόδιους φορείς και πολίτες την ανάληψη συγκεκριμένων ευθυνών.
«Ως Δήμος και ως πολίτες, όλη την προηγούμενη περίοδο δώσαμε μια δύσκολη μάχη και την κερδίσαμε. Είναι η στιγμή που θα πρέπει όλοι μας να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για να μην απωλέσουμε όλα όσα κερδίσαμε έως τώρα.
»Από την πλευρά μας θα προβούμε στην ανάληψη όλων των απαραίτητων πρωτοβουλιών για τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, των ευπαθών ομάδων, κυρίως για την προστασία της υγείας όλων των δημοτών. Ταυτόχρονα απευθύνουμε ισχυρή σύσταση σε όλους τους δημότες μας να τηρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας, που σημαίνει:
▪ Αποφεύγουμε τον συνωστισμό
▪ Φοράμε μάσκα σε κλειστούς χώρους
▪ Κρατάμε τα χέρια μας καθαρά
▪ Προστατεύουμε τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες
Είμαστε βέβαιοι ότι αν καταφέρουμε να αναλάβουμε την πολιτική ευθύνη που μας αναλογεί και την ατομική ευθύνη που αναλογεί σε κάθε δημότη, θα καταφέρουμε για άλλη μια φορά να προστατεύσουμε το πιο πολύτιμο αγαθό, την υγεία μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή