Εντατικές εργασίες στα σχολεία του Ιλίου ενόψει της επιστροφής των μαθητών

Ανακοίνωση Δήμου Ιλίου:
Με πυρετώδεις ρυθμούς, παρά τη θερινή ραστώνη του Αυγούστου, συνεχίζονται οι εργασίες επισκευής και συντήρησης σε σχολικές μονάδες του Δήμου Ιλίου, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.
Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, έχοντας ως βασικό στόχο την εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών συνθηκών για μαθητές και εκπαιδευτικούς, προχώρησε, ύστερα από συνεργασία με τους Διευθυντές των σχολείων, σε εκτεταμένες συντηρήσεις εσωτερικών και αύλειων χώρων και σε επισκευές, όπου κρίθηκε απαραίτητο. Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν, μεταξύ άλλων, εργασίες υγρομόνωσης, αποκατάστασης και ελαιοχρωματισμών σε προσόψεις και εσωτερικούς χώρους, καθώς και αναβάθμιση στους χώρους υγιεινής.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Ο σχεδιασμός του Υπουργείου Παιδείας προβλέπει άνοιγμα των σχολείων στις 7 Σεπτεμβρίου, με τα δεδομένα να αξιολογούνται διαρκώς. Αναμένοντας την επιτροπή των ειδικών του ΕΟΔΥ να καθορίσει τα αναλυτικά υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ακολουθηθούν, πραγματοποιήσαμε με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιώργο Φερεντίνο, εξαιρετικά νωρίς, τις καθιερωμένες συντηρήσεις και επισκευές όπου χρειαζόταν, ώστε όλα τα σχολεία να είναι απολύτως έτοιμα και ασφαλή για να υποδεχτούν τους μαθητές μας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή