Δήμος Μαραθώνος: Κάλεσμα συμμετοχής στον 1ο Μαραθώνιο Γαστρονομίας

Δήμος Μαραθώνος
Δήμος Μαραθώνος: Κάλεσμα συμμετοχής στον 1ο Μαραθώνιο Γαστρονομίας

Προσκλήσεις συμμετοχής για τον 1ο Μαραθώνιο Γαστρονομίας Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής Τέχνης, τον οποίο διοργανώνει ο Δήμος Μαραθώνος, την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020 στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονος στην Παραλία Μαραθώνα, αποστέλλει το αρμόδιο Τμήμα του Δήμου, η Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Κυπαρίσσης.

Οι προσκλήσεις απευθύνονται: α) σε Καταστήματα Εστίασης, β) σε Παραγωγούς Τοπικών – Αγροτικών – Παραδοσιακών Προϊόντων και γ) σε Επαγγελματίες Μάγειρους και Ζαχαροπλάστες της περιοχής.
Ο 1ος Μαραθώνιος Γαστρονομίας διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ένωση Εστιατορίων & Συναφών Αττικής και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, με σκοπό την ανάδειξη και προβολή των τοπικών αγροτικών προϊόντων.
Η δράση εντάσσεται στις ευρύτερες ενέργειες στήριξης της Επιχειρηματικότητας που έχει αναλάβει ο Δήμος Μαραθώνος, με αρχή τη διεξαγωγή του 1ου Φεστιβάλ Παραγωγών Τοπικών Προϊόντων, που πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία στον παραλιακό πεζόδρομο της Νέας Μάκρης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή