Αγωνιστική επανεκκίνηση για το Fight Club Galatsi με 5 στα 5 στο Artemis Fight Night

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Αγωνιστική επανεκκίνηση για το Fight Club Galatsi με 5 στα 5 στο Artemis Fight Night

«Πέντε στα πέντε» για το Fight Club Galatsi και την Theofanous Elite Team στη μαχητική βραδιά «Artemis Fight Night», που δημιούργησε ο Στέλιος Πολίτης με συνδιοργανωτή τον Δήμο Αμαρουσίου και πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25/7, στο Μαρούσι.

Στο Artemis Fight Night όπου πραγματοποιήθηκαν 13 αγώνες Κ1, Thai Boxing και Πυγμαχίας με αθλητές και αθλήτριες Α’ κατηγορίας, το Fight Club Galatsi συμμετείχε με 5 αθλητές οι οποίοι πάλεψαν με πολύ αξιόλογους αντιπάλους, στάθηκαν επάξια και επέδειξαν υψηλή τεχνική, πολύ καλή φυσική κατάσταση, αποφασιστικότητα και επαγγελματισμό, και τελικά απέσπασαν όλοι την νίκη στους αγώνες τους.
Ο Κύριλλος Ντιμιτρόβ, αθλητής του Α.Σ. Πελοπίδα και της Αλεξίας Θεοδωρακοπούλου, ο οποίος συμμετείχε στην διοργάνωση με την γαλατσιώτικη ομάδα, αντιμετώπισε στα 90kg με όρους K1, τον Άρη Νάσο του X Fight Nation, του οποίου και επικράτησε με τεχνικό Κ.Ο. Ο Κύριλλος, ανώτερος τεχνικά, με καλύτερες σειρές χτυπημάτων, έφερε αρκετές φορές σε δύσκολη θέση τον αντίπαλο και μετά από 3 μετρήματα του διαιτητή, ο αγώνας έληξε με τεχνικό K.O. στον 3ο γύρο υπέρ του Ντιμιτρόβ, ο οποίος στα 15 του χρόνια έχει ήδη «καθαρίσει» όλη την κατηγορία του.
O Βασίλης Πηγαδάς, με αντίπαλο τον Μιχάλη Χαλκιδάκη της Ioannidis Fighting Team, στα 72kg με όρους Low Kicks, πήρε τη νίκη με ομόφωνη απόφαση των κριτών. Ένα νοκ-ντάουν που πήρε στον 1ο γύρο απέναντι στον πολύ καλό αντίπαλό του, ήταν αυτό που ουσιαστικά έδωσε την νίκη στον Πηγαδά. Ο Χαλκιδάκης ήταν πιο δραστήριος, αλλά ο Πηγαδάς ήταν πιο δυνατός και πήρε τη νίκη, ομόφωνα.
Η Δήμητρα Αγαθαγγελίδου αντιμετώπισε την Ειρήνη Γούλα της Konstantopoulos Team στα 51kg με όρους Κ1, της οποίας και επικράτησε με πλειοψηφική απόφαση. Με μια φανταστική απόδοση, η Αγαθαγγελίδου δεν άφησε την αντίπαλο να βρει ρυθμό σε κανένα σημείο του αγώνα, κερδίζοντας σε όλους τους γύρους, και παίρνοντας τελικά τη νίκη, με απόφαση, η οποία ωστόσο κακώς δόθηκε ως πλειοψηφική.
Η Αντωνία Πρίφτη, απέναντι στην Ελένη Κατσιμίχα της Arena Fighting Team, στα 59kg με όρους Κ1, αναδείχτηκε νικήτρια με ομόφωνη απόφαση. Η Πρίφτη, για άλλη μια φορά, έπιασε εξαιρετική απόδοση, ανεβάζοντας ταχύτητα και πιέζοντας την αντίπαλό της στον 2ο και 3ο γύρο. Έτσι, η Πρίφτη επιβλήθηκε άνετα της αντιπάλου της και παραμένει αήττητη για 55 αγώνες στην Ελλάδα.
Ο Jonathan Reyes, στον τελευταίο αγώνα της βραδιάς, στα 69kg με όρους Κ1, επικράτησε με πλειοψηφική απόφαση του Παναγιώτη Πετρίτση, της Politis Team – ZEN F.C. Ο Τζόναθαν επικράτησε στον 1ο γύρο με δυνατά kicks και γόνατα που, είτε πέρναγαν, είτε κλόνιζαν σοβαρά την άμυνα του αντιπάλου του. Στους επόμενους 2 γύρους, η απόδοση του Τζόναθαν έπεσε, στο τέλος όμως αυτού του οριακού αγώνα, κατάφερε να πάρει τη νίκη, με πλειοψηφική απόφαση των κριτών.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν αλλά και όλους τους φίλους και μέλη του Fight Club Galatsi που βρέθηκαν εκεί για να στηρίξουν την Theofanous Elite Team.

Πήγαινε στην κορυφή