Open Sport και τον Αύγουστο!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Open Sport  και τον Αύγουστο!

Ανακοίνωση OPEN:

Και τον Αύγουστο συνεχίζεται κανονικά το «OpenSport». Με πολλά θέματα, καλοκαιρινά, μεταγραφικά, αποκλειστικότητες, συνεντεύξεις και πλούσιο ρεπορτάζ.
Ο Γιώργος Τσαντάκης σας περιμένει για να σας ταξιδέψει στον κόσμο του αθλητισμού. Δείτε το Σάββατο στις 13:30…
Αποκλειστική συνέντευξη του μέχρι πριν λίγες ημέρες υπεύθυνου της Επιτροπής Διαιτησίας στην Ελλάδα. Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα μιλάει στον Γρηγόρη Ατρείδη για όλα τα θέματα της ατζέντας του τα τελευταία τρία χρόνια. Καλές και κακές διαιτησίες, απειλές κατά των διαιτητών, λάθη και σωστά, απολογισμός της θητείας του.
Το ΝΒΑ επέστρεψε και θα ταξιδέψουμε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για να δούμε τα πρώτα αποτελέσματα, το ηχηρό μήνυμα κατά της βίας από παίκτες και προπονητές και την πρώτη εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στους Σέλτικς.
Ο Νταμίρ Κάναντι γύρισε στην Ελλάδα και στον Ατρόμητο. Μετά από διάλειμμα ενός έτους, ο Αυστριακός προπονητής είναι και πάλι κάτοικος Περιστερίου και θα δούμε τις πρώτες του δηλώσεις.
Μεγάλο αφιέρωμα στον Νταβίντ Σίλβα. Η σημαία της Μάντσεστερ Σίτι, αποχωρεί από τους «Πολίτες» μετά από 10 άκρως επιτυχημένα χρόνια και στην εκπομπή θα δείτε ένα βίντεο αντάξιο της παρουσίας του στην Πρέμιερ Λιγκ.
Η Έρικα Πρεζεράκου έρχεται στο «OpenSport». Η παλιά πρωταθλήτρια του επί κοντώ και γνώριμο τηλεοπτικό πρόσωπο και από τη συμμετοχή της στο show “Justthe 2 ofus”, μιλάει για τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή στα βραβεία “SportsMarketingAwards”, και τα καλοκαιρινά της αθλητικά σχέδια.

Μεταγραφικές ειδήσεις και μεταγραφικά σενάρια από όλες τις ελληνικές ομάδες και άλλα πολλά στις 13:30 το Σάββατο, στο «OpenSport» με τον Γιώργο Τσαντάκη.

Πήγαινε στην κορυφή