Δήμος Λαυρωτικής: Ο παλιός περίπατος της Κερατέας!

Δήμος Λαυρεωτικής
Δήμος Λαυρωτικής: Ο παλιός περίπατος της Κερατέας!

Ανακοινωση Δήμου Λαυρεωτικής: 
Το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 ξεκίνησε η υλοποίηση της υπ’ αριθμ. 10/6-2020 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Λαυρεωτικής σχετικά με την εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Λαυρεωτικής από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Δήμο μας. Οι πεζοί απόλαυσαν τον περίπατό τους στον κεντρικό οδικό άξονα της Κερατέας ο οποίος ήταν ελεύθερος από οχήματα.
Παρά το γεγονός ότι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ήταν προγραμματισμένες να εφαρμοστούν και την Κυριακή, δυστυχώς αυτό δεν συνέβη λόγω έκτακτων περιστάσεων οι οποίες δεν επέτρεψαν στην αρμόδια υπηρεσία να τοποθετήσει τα κατάλληλα μέσα σήμανσης ώστε να κλείσει ο δρόμος. Ο Δήμος Λαυρεωτικής θα ήθελε να ζητήσεισυγγνώμη και δεσμεύεται ότι δεν θα επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό.
Ο κεντρικός οδικός άξονας της πόλης της Κερατέας (Λεωφόρος Αθηνών-Σουνίου), από τις κάθετες οδούς Φειδίου έως και Περικλέους, θα είναι κλειστός κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από τις 21:00 έως τις 03:00 ώστε να αποδοθεί χώρος στους πεζούς και στα καταστήματα και να βελτιωθούν παράλληλα οι συνθήκες του οδικού περιβάλλοντος από πλευράς ρύπανσης, θορύβου και ασφαλείας.

Πήγαινε στην κορυφή