Νέα εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Νέα εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: 

“Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020,από τις 14:00 έως τις 19:00 στην αίθουσα του Π.Π.Ι.Ε.Δ. (Λ. Δεκελείας 152, Νέα Φιλαδέλφεια).

Παράλληλα όσοι το επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών(η λήψη του δείγματος γίνεται πολύ εύκολα με βαμβακοφόροστυλεό από το εσωτερικό του στόματος).

Η αιμοδοσία /λήψη αιμοποιητικών κυττάρων – μυελού των οστών,θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με κλιμάκιο του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι».

Σκοπός της αιμοδοσίας είναι η ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου μας.

Η αιμοδοσία είναι ευγενική πράξη, της οποίας τα αποτελέσματα σώζουν ζωές διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο προσφέρεται. Είναι ζήτημα ζωής.

Σημαντική επισήμανση: Για να αποφευχθεί ο συνωστισμός και για την ασφάλεια των εθελοντών, όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να καλέσουν στο τηλέφωνο 2102532048 (καθημερινά από τις 9.00 έως τις 13.30), ώστε να προγραμματιστεί το ραντεβού τους.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή