Δήμος Αχαρνών: Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι επιχειρήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι επιχειρήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στις Αχαρνές:
Καθημερινές είναι πλέον οι επιχειρήσεις που πραγματοποιούν Διευθύνσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στις Αχαρνές στο πλαίσιο των δράσεων για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας. Αρχικά το βράδυ του Σαββάτου (ξημερώματα Κυριακής) πραγματοποιήθηκαν τόσο στατικοί έλεγχοι όσο και περιπολίες σε διάφορα σημεία της πόλης καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Κατεγράφησαν συνολικά 87 παραβάσεις και 4 πλημμελήματα, που είχαν ως αποτέλεσμα την αφαίρεση 18 διπλωμάτων, 23 αδειών κυκλοφορίας, 18 πινακίδων, ενώ πραγματοποιήθηκαν, 5 ακινητοποιήσεις και μία μεταφορά με γερανό. Παράλληλα ειδική ομάδα της Δίωξης Ναρκωτικών επιχείρησε στην περιοχή για τον έλεγχο τοξικομανών.

Συντονισμένη δράση των αστυνομικών δυνάμεων υπήρξε και το βράδυ της Τρίτης (7/7), με στατικούς ελέγχους, τόσο μπροστά από το Δημαρχείο, όσο και σε περιοχές όμορων δήμων. Όσον αφορά τις παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας βεβαιώθηκαν 141 παραβάσεις και 10 τακτικές μηνύσεις. Αφαιρέθηκαν συνολικά 47 άδειες οδήγησης, 53 άδειες κυκλοφορίας και 37 ζεύγη πινακίδων, ενώ ακινητοποιήθηκαν 10 οχήματα.

Τα αποτελέσματα των επιχειρήσεων αποτελούν ξεκάθαρη απόδειξη της βούλησης και της εκπεφρασμένης επιθυμίας του Υπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για πάταξη της παραβατικότητας. Οι συνεχείς πιέσεις του Δημάρχου Αχαρνών κ. Σπύρου Βρεττού και της Δημοτικής Αρχής έχουν αρχίσει να αποδίδουν καρπούς και η αγαστή συνεργασία με τις Διευθύνσεις της Ελληνικής Αστυνομίας οδηγεί συνεχώς προς τη βελτίωση της κατάστασης. Παρόλα αυτά ο κ. Βρεττός τονίζει συνεχώς πως οι επιχειρήσεις αυτές δεν είναι παρά μόνο το πρώτο βήμα μιας διαρκούς και έντονης προσπάθειας με αποκλειστικό στόχο να εμπεδωθεί ξανά το αίσθημα ασφάλειας των δημοτών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή