Παύλος Χρηστίδης: Είναι σαφές προς όλους το τι πήγε να γίνει και με τις τηλεοπτικές άδειες πριν λίγα χρόνια.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παύλος Χρηστίδης: Είναι σαφές προς όλους το τι πήγε να γίνει και με τις τηλεοπτικές άδειες πριν λίγα χρόνια.

Σημεία συνέντευξης Παύλου Χρηστίδη Εκπροσώπου Τύπου Κινήματος Αλλαγής στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989 και το δημοσιογράφο Δημήτρη Αλφιέρη

Προφανώς ο παιδονόμος δεν έκανε δουλειά στο ΣΥΡΙΖΑ

‘Όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και σήμερα στο πρώτο θέμα, είναι συνέχεια μιας σειράς αποκαλύψεων που βλέπουμε τις τελευταίες εβδομάδες, είναι επιβεβλημένο να διερευνηθούν σε βάθος και ουσιαστικά από τη δικαιοσύνη διότι κάθε πολίτης ο οποίος παρακολουθεί αναρωτιέται πόσο μεγάλο και πόσο πολυδαίδαλο είναι αυτό το σύστημα το οποίο έφτιαξε η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και εάν αυτά τα έκανε ο κος Παππάς μόνος του ή έδινε κάποιος άλλος εντολή, τι γνώριζε ο κος Τσίπρας; προφανώς ο παιδονόμος δεν έκανε δουλειά στο ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι σαφές προς όλους το τι πήγε να γίνει και με τις τηλεοπτικές άδειες πριν λίγα χρόνια. Δεν ενδιέφερε το ΣΥΡΙΖΑ να βάλει τάξη στα πράγματα. Τον ενδιέφερε να κάνει συγκεκριμένες πράξεις για να ελέγξει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Για Ελληνοτουρκικά.

Η κυβέρνηση έχει κάνει και λάθη και καθυστερήσεις στις επιλογές της. Έχουμε πει ξανά δημόσια ότι το καλύτερο απ’ όλα θα ήταν να υπάρξει ένα συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για να συζητηθούν τα ζητήματα αυτά και να επικυρώσουμε την εθνική στρατηγική. Ταυτόχρονα όμως θα ήθελα να σας επισημάνω ότι όσο γίνονται αυτές οι κινήσεις όσον αφορά το Κίνημα Αλλαγής δεν υπάρχει καμία ενημέρωση όσον αφορά τη στρατηγική του υπουργού εξωτερικών και της Κυβέρνησης. Αυτό το λέω διότι καλώς κινείται αλλά εμείς δε γνωρίζουμε σε ποια κατεύθυνση κινείται.

Το δεύτερο είναι ότι η Τουρκία παραβιάζει διαρκώς το διεθνές δίκαιο και τις διμερής συμφωνίες, είναι ένα κράτος το οποίο έχει υπερβεί τα όρια. Είναι σημαντικό το γεγονός το ότι αυτό το αναγνωρίζουν μία σειρά ευρωπαϊκών χωρών το αναγνωρίζουν και η ευρωπαϊκή ένωση αλλά πρέπει να προχωρήσουν σε κυρώσεις τώρα πριν να είναι αργά. Η Τουρκία έχει επιθετική στρατηγική, το έχουμε δει με την Κυπριακή ΑΟΖ, με τη Συρία με τη Λιβύη. Πρέπει λοιπόν να δούμε και εμείς εδώ πως αντιμετωπίζουμε αυτή την προκλητικότητα σε σχέση με την Αγία Σοφία η οποία είναι ένα μνημείο παγκόσμιου πολιτισμού το οποίο προφανώς δεν μπορεί να γίνει ποτέ τζαμί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή