Εβδομαδιαία Τοπική Εφημερίδα

Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: Ξεκίνησαν οι κινηματογραφικές προβολές στο θεατράκι

Ξεκίνησαν την Τετάρτη 1 Ιουλίου οι κινηματογραφικές προβολές με ελεύθερη είσοδο, που διοργανώνει το ΚΟΙΠΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης στον Πολυχώρο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Αναψυχής της Λυκόβρυσης, το οποίο για τις επόμενες ημέρες «φιλοξενεί» ένα ανοιχτό θερινό σινεμά.

Την πρώτη ημέρα προβλήθηκε η «Ευτυχία» του Άγγελου Φραντζή, ενώ την Πέμπτη 2/7 «Ο Αόρατος» του Δημήτρη Αθανίτη.

Το πρόγραμμα των προβολών, που θα συνεχιστούν για τις επόμενες δύο εβδομάδες είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης: www.likovrisipefki.gr

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης που παρακολούθησε την πρώτη φετινή προβολή δήλωσε σχετικά: «Για τρίτη συνεχή χρονιά το ΚΟΙΠΑΠ σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη οργανώνουν τις κινηματογραφικές προβολές, τις οποίες με ελεύθερη είσοδο μπορούν να παρακολουθήσουν οι συμπολίτες μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατορθώσαμε και εφέτος να δώσουμε αυτή τη δυνατότητα σε μια περίοδο που οι επιλογές αναψυχής είναι περιορισμένες. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν ώστε αυτό να γίνει εφικτό. Χρειάζεται προσοχή από όλους μας και να τηρούμε τα μέτρα προστασίας για να απολαύσουμε με ασφάλεια τις εξαιρετικές ταινίες που έχουν επιλεγεί για εφέτος, με έμφαση στις ελληνικές παραγωγές».