Εξοπλισμός συλλογής βιοαποβήτων και κάδων ανακύκλωσης στο Δήμο Λαυρεωτικής

Παράδοση εξοπλισμού συλλογής βιοαποβλήτων και κάδων ειδικής ανακύκλωσης στο Δήμο Λαυρεωτικής από την Περιφέρεια Αττικής
Το Δήμο Λαυρεωτικής επισκέφθηκε  ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης στο πλαίσιο του προγράμματος ανακύκλωση 2020 για να παραδώσει ένα ειδικό απορριμματοφόρο, 110 καφέ κάδους συλλογής βιοαποβλήτων και 80 εσωτερικούς κάδους ανακύκλωσης.
Στην παράδοση του εξοπλισμού ήταν παρόντες ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Γιάννης Αδάμης, οι Αντιδήμαρχοι Πάλλη Δήμητρα, Ζαγουρής Χαράλαμπος, Μακροδημήτρης Αθανάσιος, Κανελλοπούλου Ελένη, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤΗΛ Τσίκλος Παναγιώτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κωστάλας Αντώνης, ο Σχίζας Ιωάννης Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β΄θμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι επικεφαλής παρατάξεων Κωνσταντίνος Λεβαντής και Σταύρος Κρητικός.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς επισήμανε: «Καλωσορίζω τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη και θέλω εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου να τον ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία που έχουμε, για τη βοήθεια που δίνει στον τομέα της καθαριότητας και γενικά για το όραμα που έχουμε και τα σχέδια που κάνουμε για έναν Δήμο καθαρό. Αυτός ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί με τα κατάλληλα εργαλεία και τον αναγκαίο εξοπλισμό. Η συνδρομή της Περιφέρειας με το ειδικό όχημα, τους καφέ κάδους και τους κάδους εσωτερικής ανακύκλωσης θα είναι καθοριστική. Μαζί με την Περιφέρεια, με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη και όλα τα στελέχη δίνουμε τη μάχη μας. Είμαι βέβαιος ότι ενωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο θα πετύχουμε».

Πήγαινε στην κορυφή