Δήμος Ιλίου: Σε απόλυτη ετοιμότητα για τις πανελλήνιες εξετάσεις

Δελτίο Τύπου Δήμου Ιλίου:
Η αντίστροφη μέτρηση για τις πανελλήνιες εξετάσεις έχει ξεκινήσει και στον Δήμο Ιλίου, όλα είναι έτοιμα για την ομαλή και απρόσκοπτη έναρξή τους, τη Δευτέρα 15 Ιουνίου.
Η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου, εκτός από το υγειονομικό υλικό που διέθεσε το υπουργείο Παιδείας, προμήθευσε όλες τις σχολικές μονάδες που λειτουργούν ως εξεταστικά κέντρα, με επιπλέον αντισηπτικά υγρά και μπουκαλάκια νερό για κάθε μαθητή, καθώς επίσης και με μάσκες για τους επιτηρητές εκπαιδευτικούς.
Ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Φώτης Μαρκόπουλος, έχει αποστείλει οδηγία στους Διευθυντές των σχολείων, για την αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας, σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Μεταξύ αυτών, ο φυσικός αερισμός των αιθουσών, η τήρηση της απόστασης του 1,5 μέτρου μεταξύ των υποψηφίων και ο καθημερινός καθαρισμός με αντισηπτικό υγρό όλων των χώρων που διεξάγονται οι εξετάσεις.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:
“Στη μάχη των πανελλήνιων εξετάσεων μπαίνουν την ερχόμενη Δευτέρα οι μαθητές της πόλης μας, οι οποίοι έχουν κληθεί, μέσα σε ιδιαίτερες συνθήκες, να κλείσουν έναν μοναδικό κύκλο μαθητικής ζωής. Είμαι βέβαιος ότι με ηρεμία, νηφαλιότητα και καθαρό μυαλό, θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν σε αυτήν την πρώτη, ουσιαστική πρόκληση της ζωής τους. Θέλω να τους ευχηθώ καλή επιτυχία και να τους διαβεβαιώσω ότι ο Δήμος θα κάνει ότι είναι δυνατόν, ώστε να κυλήσουν ομαλά οι δύσκολες αλλά σημαντικές ημέρες των εξετάσεων”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή