Πρωτάθλημα και άνοδος για την Α.Ε. Γκράβας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Πρωτάθλημα και άνοδος για την Α.Ε. Γκράβας
Στην Α’ κατηγορία της ΕΣΠΑΑΑ ανέβηκε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Γκράβας μετά από μία εξαιρετική πορεία στη φετινή αγωνιστική σεζόν, σημειώνοντας 24 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν αθλήτριες αλλά και διοίκηση της Α.Ε. Γκράβας μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ ΕΣΠΑΑΑ και την άνοδο στην Α’ κατηγορία, πετυχαίνοντας το απόλυτο των νικών. Διόλου τυχαίο φυσικά το αποτέλεσμα αυτό αφού η συστηματική και μεθοδική δουλειά, η άψογη συνεργασία διοίκησης, προπονητή και αθλητριών, η επιμονή και προσήλωση όλων στην επίτευξη του στόχου της ανόδου είναι τα «συστατικά» του Συλλόγου.
Τα αποτελέσματα των δύο τελευταίων αγώνων play off ήταν στον ημιτελικό Α.Ε. Γκράβας – Α.Ε. Γαλατσίου (σ’ένα τοπικό ντέρμπι) 3-1 και στον τελικό Α.Ε. Γκράβας και Νέοι Βύρωνος 3-1.
«Η ομάδα μας δραστηριοποιείται εδώ και 15 χρόνια πιστή στις αρχές του ερασιτεχνικού αθλητισμού,στις αξίες της συλλογικότητας και της άμιλλας» δήλωσε στον «ΠΑΛΜΟ» ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μπάμπης Κόκλας και συνέχισε: «Στην ομάδα μας γίνεται δουλειά σε βάθος από μικρές ηλικίες και παρά τις γηπεδικές αντιξοότητες, λειτουργεί τμήματα ακαδημιών – παγκορασίδων (2) – κορασίδων (2) – παίδων – παμπαίδων από γυμνάστριες – προπονήτριες που μαθαίνουν και γυμνάζουν με σωστό τρόπο τα μικρά παιδιά.
»Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την άνοδο του γυναικείου τμήματος στην παραπάνω κατηγορία. Στο επόμενο διάστημα θα γίνει ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο προκειμένου η ομάδα να έχει αξιοπρεπή πορεία.
»Εμείς ως διοίκηση θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το βόλεϊ για να είναι η ομάδα μας το καμάρι της ευρύτερης περιοχής των Πατησίων.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή