Δήμος Ηλιούπολης: Στην Ηλιούπολη: «Μένουμε Σπίτι γιατί …Έρχεται Σπίτι»

Ανακοίνωση Δήμου Ηλιούπολης: 

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης συμβάλλοντας στην καλύτερη εφαρμογή του συνθήματος «Μένουμε Σπίτι», ανέλαβε την πρωτοβουλία να καλέσει τους καταστηματάρχες της πόλης, που έχουν την δυνατότητα να παραδίδουν τα προϊόντα τους «κατ’ οίκον», να εγγραφούν σε έναν κατάλογο, που θα γνωστοποιηθεί στους κατοίκους. Το όφελος για την πόλη θα είναι η μειωμένη κυκλοφορία για ψώνια και η καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων.
Η μάχη κατά της μετάδοσης του κορωνοϊού δίνεται σε όλα τα μέτωπα.

Ακολουθεί το μήνυμα του Δημάρχου:

Αγαπητοί Συμπολίτες,
Στις σημερινές συνθήκες της απαγόρευσης κυκλοφορίας, υπάρχει η λύση της «κατ’ οίκον παράδοσης» ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, φαγητά, ποτά, είδη καθαρισμού, κλπ), από τα καταστήματα της πόλης, που έχουν την δυνατότητα να την προσφέρουν.

Διευκολύνουμε την σύνδεση των κατοίκων με τα καταστήματα, δημιουργώντας έναν online κατάλογο, όπου θα αναρτηθούν συγκεντρωμένα όλα τα στοιχεία των επιχειρήσεων, που μπορούν να εξυπηρετούν τους κατοίκους της Ηλιούπολης.

Για την εξυπηρέτησή σας επικοινωνήστε απευθείας τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά, με την επιχείρηση, που επιθυμείτε.

Εάν είσαι επιχειρηματίας, συμπλήρωσε τη φόρμα, που θα βρεις στην διεύθυνση: https://forms.gle/BDBboM9bTFgTPt2n8

Ο online κατάλογος θα είναι διαθέσιμος από τη Δευτέρα 30/03 στις 10 πμ στην σελίδα μου στο Facebook «Γιώργος Χατζηδάκης – Δήμαρχος Ηλιούπολης», στη σελίδα Facebook «Δήμος Ηλιούπολης» και στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηλιούπολης «www.ilioupoli.gr»

Στην Ηλιούπολη Μένουμε Σπίτι γιατί… Έρχεται Σπίτι!

Γιώργος Χατζηδάκης,
Δήμαρχος Ηλιούπολης
27/3/2020
Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή