Δήμος Αχαρνών: Εμείς θα συνεχίσουμε απαρέγκλιτα στο δρόμο που έχουμε χαράξει.

Δήμος Αχαρνών
Δήμος Αχαρνών: Εμείς θα συνεχίσουμε απαρέγκλιτα στο δρόμο που έχουμε χαράξει.

Ανακοίνωση Δήμου Αχαρνών:

“Αγαπητοί συνδημότες,

Τον τελευταίο καιρό ζούμε πρωτόγνωρες στιγμές ως Ελληνική κοινωνία. Στιγμές δύσκολες και αρκετά κρίσιμες. Βιώνουμε μία κρίση της Δημόσιας Υγείας, πρωτοφανή για τα παγκόσμια δεδομένα!

Σε όλο αυτό το διάστημα η Δημοτική Αρχή και όλες οι υπηρεσίες του Δήμου βρισκόμαστε καθημερινά στις επάλξεις. Δουλεύουμε νυχθημερόν με μοναδικό γνώμονα τη δημόσια υγεία, την πρόληψη και το καλό των συνδημοτών μας.

Σε όλο αυτό το διάστημα έχουμε αντιμετωπίσει την κατάσταση με τη σοβαρότητα που αρμόζει στην περίσταση, με υπευθυνότητα, αντιδρώντας όσο το δυνατόν ταχύτερα.

Σε όλο αυτό το διάστημα όμως οι περισσότερες παρατάξεις επέλεξαν τη σιωπή. Υπήρχαν οι εξαιρέσεις που επικοινώνησαν μαζί μας, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση και τις δράσεις μας και να δηλώσουν έτοιμες να συνδράμουν κι αυτές στις προσπάθειες μας. Οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε γι’ αυτό. Οι περισσότερες όμως επέλεξαν τη σιωπή. Ή για να είμαστε πιο ακριβείς να εμφανιστούν μέσω επιστολών και αναρτήσεων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Εμείς από την πλευρά μας επ’ουδενί δεν θα χρησιμοποιούσαμε αυτή την κατάσταση για μικροπολιτικούς σκοπούς. Είναι πολύ κρίσιμη η περίοδος και περιμέναμε πως και οι υπόλοιποι αιρετοί εκπρόσωποι των δημοτών θα είχαν παρόμοια στάση απέναντι στην κρίση.

Παρόλα αυτά με λύπη διαπιστώσαμε πως κάποιοι επέλεξαν να παίξουν τα δικά τους παιχνίδια και να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Έφτασαν μάλιστα να εκφράσουν αντιρρήσεις και στον τρόπο διενέργειας του Δημοτικού Συμβουλίου, προφανώς αγνοώντας πως υπάρχουν σχετικές οδηγίες από το Υπουργείο Εσωτερικών για τον τρόπο διεξαγωγής του κατά την περίοδο αυτή.

Εκτός πια και αν θέλουν ο Δήμος, που είναι το αποκούμπι κάθε δημότη σε αυτή την περίοδο, να σταματήσει να λειτουργεί. Να μείνουν τα πάντα ανενεργά και ο Δήμος να μην μπορεί να δράσει ούτε για τα αυτονόητα, να μην παίρνει καν αποφάσεις.

Αν αυτή είναι η επιθυμία τους, ας μας το πούνε ξεκάθαρα και να το ανακοινώσουν και σε όλους τους δημότες Αχαρνών.

Η υπευθυνότητα, η σοβαρότητα, η συμπαράσταση και οι καλές προθέσεις αποδεικνύονται με πράξεις και με δράσεις.

Εμείς θα συνεχίσουμε απαρέγκλιτα στο δρόμο που έχουμε χαράξει. Αυτόν που ακολουθούμε με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και χωρίς διάθεση μικροπολιτικής. Αν κάποιοι επιλέγουν ακόμη και σε αυτές τις τόσο δύσκολες συνθήκες, ακόμη και σε μια περίοδο πανδημίας να ασχολούνται με μικροκομματικά παιχνίδια, εμείς δεν θα τους ακολουθήσουμε.

Μαζί με τους δημότες των Αχαρνών έχουμε πολύ σοβαρότερα προβλήματα να αντιμετωπίσουμε.

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αχαρνών”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή