To Happy Traveller στον Αγιο Ευστράτιο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
To Happy Traveller στον Αγιο Ευστράτιο

Ανακοίνωση ΣΚΑΙ:

“Το Happy Traveller συνεχίζει τα ταξίδια του μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Όλα τα επεισόδια που θα παρακολουθήσουμε από εδώ και στο εξής έχουν γυριστεί το 2019, καθώς ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα, εδώ και καιρό, έχουν σταματήσει τα ταξίδια τους για λόγους ασφάλειας και πρόληψης. Παρόλα αυτά, έχουν προνοήσει και κάθε Σάββατο συνεχίζουμε να ταξιδεύουμε νοερά μαζί τους.

Το Σάββατο 21 Μαρτίου στις 17.40, οι ταξιδιώτες μας πηγαίνουν σε ένα από τα πιο απομακρυσμένα ελληνικά νησιά, τον Άγιο Ευστράτιο.
Ταξιδεύουν στο μακρινό νησί της εξορίας και ανακαλύπτουν τις ομορφιές της Αλοννήσου, όπως λεγόταν στα αρχαία χρόνια. Ξεκινούν από την Καβάλα με το πλοίο και φτάνουν στον γραφικό Άη Στράτη, όπου εξερευνούν τον βασικό οικισμό του νησιού, μαθαίνουν την ιστορία του, μιλούν με τους ντόπιους, δοκιμάζουν τοπικές γεύσεις και οδηγούν σε μέρη με αξιοθαύμαστα τοπία για να φτάσουν σε μια εντυπωσιακή σπηλιά, την σπηλιά του Αγίου Ευστρατίου. Το ταξίδι ολοκληρώνεται με βόλτες στους αγροτικούς δρόμους του νησιού και ανάβαση στο εμβληματικό κάστρο του λιμανιού για ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

Τα ταξίδια με το Happy Traveller δεν τελειώνουν και οι ταξιδιώτες μας θα συνεχίσουν ακάθεκτοι όταν με το καλό επιστρέψει η κανονικότητα στη ζωή μας.

Happy Traveller
Ταξιδιωτική εκπομπή από αληθινούς ταξιδιώτες

Κάθε Σάββατο στις 17.40 στον ΣΚΑΪ”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή