Δήμος Διονύσου: Δράση για την προστασία και σίτιση των αδέσποτων

Ανακοίνωση Δήμος Διονύσου:

«Μένουμε σπίτι αλλά δεν ξεχνάμε τα αδέσποτα» είναι το σύνθημα του Δήμου Διονύσου ενόψει της δύσκολης περιόδου που όλοι οι πολίτες βιώνουν λόγω του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, η αρμόδια Αντιδημαρχία Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών βρίσκεται συνεργασία με τις φιλοζωικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στο Δήμο καθώς και μεμονωμένους εθελοντές, με στόχο να εξασφαλιστεί στο μέτρο του δυνατού η προστασία και σίτιση των αδέσποτων.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Τσoυδερός δήλωσε σχετικά:

« Χάρη στο συντονισμό και την πολύτιμη βοήθεια όλων των εμπλεκομένων, δηλαδή της αρμόδιας υπηρεσίας προστασίας αδέσποτων, των φιλοζωικών οργανώσεων, της Πενταμελούς Επιτροπής αδέσποτων, της ειδικής συμβούλου φιλοζωίας του Δημάρχου και βέβαια τους δεκάδες εθελοντές που δραστηριοποιούνται όλο αυτό το διάστημα, έχουμε καταφέρει να εξασφαλίσουμε σε μεγάλο βαθμό τη σίτιση των απροστάτευτων ζώων. Η προσπάθεια συνεχίζεται προκειμένου να μη δούμε στο Δήμο μας εικόνες με νεκρά ζώα που χάνουν τη ζωή τους από ασιτία ή αγέλες ζώων που λόγω της έλλειψης τροφής μπορούν να γίνουν επιθετικά αποτελώντας κίνδυνο για τους συμπολίτες μας. Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοηθούν έμπρακτα την προσπάθειά μας και να προτρέψω τους δημότες, στο πλαίσιο της ατομικής ευθύνης του καθενός και της καθεμιάς , να αφήνουν ένα μπολάκι με φαγητό και νερό σε εξωτερικούς χώρους, για τους τετράποδους φίλους μας που βρίσκονται στο δρόμο».

3 συνημμένα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή