Εβδομαδιαία Τοπική Εφημερίδα

Σύλλογος Κυνηδαριωτών Νάξου «Ο Άγιος Γεώργιος» : Σύσταση νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Δελτίο Τύπου – Ανακοίνωση: 

“Στη συνεδρίαση της 4ης Φεβρουαρίου 2020 με θέμα «Συγκρότηση νέου Δ.Σ. σε σώμα», το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Λιαδάκης Στυλιανός του Νικολάου
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μονδέλου Ειρήνη του Γεωργίου
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Τσελέντη Δήμητρα του Χρήστου
ΤΑΜΙΑΣ: Ξενάκη Ειρήνη του Ανδρέα
ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Τσελέντη Αικατερίνη του Ιακώβου
ΜΕΛΗ: Κλουβάτος Δημήτριος του Γεωργίου , Κλουβάτος Δημήτριος του Κίμωνα , Κλουβάτος Εμμανουήλ του Αποστόλου , Σκουλάξινος Ανδρέας του Δημητρίου

Ο Σύλλογος Κυνηδαριωτών Νάξου «Ο Άγιος Γεώργιος» είναι πολιτιστικός, μέλος της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.), έχει έδρα το Γαλάτσι και η ιδιόκτητη αίθουσα και γραφείο του, βρίσκονται στην οδό Δερβενακίων 20.
Πραγματοποιούμε και συμμετέχουμε σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, προβάλλοντας την μουσικοχορευτική μας παράδοση, εκδίδουμε και παρουσιάζουμε βιβλία πολιτιστικού περιεχομένου, διατηρούμε τράπεζα αίματος σε νοσοκομείο της Αθήνας κ.ά.
Ένας από τους σκοπούς του συλλόγου μας, είναι η διατήρηση, η διάσωση και η διάδοση της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς του χωριού μας Κυνήδαρος και κατ’ επέκταση της Νάξου. Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε σήμερα, με τα οικονομικά, συλλογικά και κοινωνικά προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, είναι ανάγκη να προσπαθήσουμε, να στηρίξουμε και να αναδείξουμε τον πολιτισμό του τόπου μας.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνεχίζει με κέφι, δύναμη και πίστη το έργο του συλλόγου και καλούμε όλα τα μέλη να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια με την συμμετοχή τους στις δραστηριότητες μας, με ιδέες, προτάσεις και καθετί που σκοπό έχει την διεύρυνση των προσπαθειών του συλλόγου μας.”