Εβδομαδιαία Τοπική Εφημερίδα

Ξεκίνησαν τα μαθήματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δ. Γαλατσίου

Με μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησαν αυτές τις μέρες τα μαθήματα του πρώτου προγράμματος του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Γαλατσίου.

Πρόκειται για το πρόγραμμα που ξεκίνησε στις 29 Ιανουαρίου και αφορά τις «Νέες Τεχνολογίες στην Τρίτη ηλικία» με την παρουσία 20 ατόμων, υπό την επίβλεψη του εκπαιδευτή, κ. Νίκου Κασαπάκη.
Τους μαθητές επισκέφθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς κ. Γιάννης Κορρές και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους.
Ο Δήμος Γαλατσίου από τους πρώτους δήμους που εντάχθηκαν στην α΄ φάση του προγράμματος Δια Βίου Μάθησης μέσω ΕΣΠΑ εξασφάλισε μια σειρά δωρεάν μαθημάτων για ενήλικες. Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.
Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους) στα τηλέφωνα 2132055328, 2132055407, email: grafeiopaideias@galatsi.gr.