Δήμος Μεταμόρφωσης: Σύσκεψη εργασίας στην Περιφέρεια Αττικής για τα βιοαπόβλητα

Δήμος Μεταμορφώσεως
Δήμος Μεταμόρφωσης: Σύσκεψη εργασίας στην Περιφέρεια Αττικής για τα βιοαπόβλητα

Ανακοίνωση του Δήμου Μεταμόρφωσης:

“Στην σύσκεψη εργασίας του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, και της Αντιπεριφερειάρχη Λουκίας Κεφαλογιάννη με τους Δημάρχους του Βορείου Τομέα Αττικής συμμετείχε ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας.
Κατά τη διάρκειά της συζητήθηκε η ευρύτερη διαχείριση των αποβλήτων, με έμφαση στα βιοαπόβλητα. Σε αυτά τα πλαίσια η Μεταμόρφωση απάντησε θετικά στην πρόσκληση του Περιφερειάρχη για την παραχώρηση ενός απορριμματοφόρου και επαρκούς αριθμού -με βάση τις ανάγκες του Δήμου- καφέ κάδων.
Παράλληλα η Περιφέρεια προέτρεψε τους δημάρχους να επικαιροποιήσουν, με χρηματοδότησή της, το τοπικό σχέδιο διαχείρισης των απορριμμάτων και να προχωρήσουν στη δημιουργία πράσινων σημείων, διαδικασία την οποία έχει ήδη ξεκινήσει ο Δήμος Μεταμόρφωσης.
Ανακοινώθηκε, επίσης, ότι δόθηκε παράταση, μέχρι και τον Μάιο, στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης των δημοτικών κτιρίων.

Ο κ. Σαραούδας, εξερχόμενος της συνάντησης, δήλωσε “ότι ήταν μια ιδιαίτερα εποικοδομητική σύσκεψη, κατά την οποία οι Δήμαρχοι του Βορείου Τομέα συνεργαστήκαμε με τον κ. Πατούλη για καίρια ζητήματα της περιοχής μας. Μια συνεργασία από την οποία σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα. Η υιοθέτηση ενός ορθολογικού και φιλικού προς το περιβάλλον μοντέλου διαχείρισης των απορριμμάτων αποτελεί δέσμευση και προτεραιότητά μου, από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μου”.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή