Δήμος Διονύσου: Βαρύτατο πένθος και θρήνος για τον άδικο χαμό του Παναγιώτη Αγγελίδη σε ώρα υπηρεσιακού καθήκοντος

Δήμος Διονύσου
Δήμος Διονύσου: Βαρύτατο πένθος και θρήνος για τον άδικο χαμό του Παναγιώτη Αγγελίδη σε ώρα υπηρεσιακού καθήκοντος

Ανακοίνωση του Δήμου Διονύσου:

 

“Βαρύτατο πένθος στο Δήμο Διονύσου και θρήνος για τον άδικο χαμό του Παναγιώτη Αγγελίδη σε ώρα υπηρεσιακού καθήκοντος

Γιάννης Καλαφατέλης: «Οι 3 σφαίρες στον Παναγιώτη Αγγελίδη αποτελούν βαρύτατο πλήγμα κατά ολόκληρου του Δήμου Διονύσου, της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και της δημοκρατίας μας συνολικά»

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Δευτέρας 27 Ιανουαρίου 2020 στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Διονύσου ο Προϊστάμενος Ύδρευσης Παναγιώτης Αγγελίδης, μετά από απρόκλητη δολοφονική επίθεση «δι ασήμαντον αφορμή» από άτομο που τον εκτέλεσε εξ’επαφής με πιστόλι, με τρεις σφαίρες.

«Οι 3 σφαίρες κατά του Παναγιώτη Αγγελίδη αποτελούν βαρύτατο πλήγμα κατά ολόκληρου του Δήμου Διονύσου, της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και της δημοκρατίας μας συνολικά. Θέλω να εκφράσω τον αποτροπιασμό και τη βαθύτατη θλίψη μου για αυτό το πρωτόγνωρο τραγικό συμβάν. Θέλω ακόμη να μεταφέρω τα θερμά μου Συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, τόσο από πλευράς της διοίκησης του Δήμου και των δημοτικών συμβούλων όλων των παρατάξεων όσο και των εργαζομένων μας. Η στήριξή μας προς την οικογένεια του εκλιπόντος είναι δεδομένη» δήλωσε ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης.

Ο Δήμος Διονύσου ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου όλες οι υπηρεσίες του (κεντρικό Δημαρχείο, περιφερειακές υπηρεσίες και Δημοτικές Κοινότητες) θα παραμείνουν κλειστές ενώ δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια της τοπικής δημοτικής συγκοινωνίας.

Θα υπάρξει μέσα στην ημέρα νεότερη ανακοίνωση για τη λειτουργία του Δήμου Διονύσου τις επόμενες ημέρες καθώς και την ημέρα κηδείας του εκλιπόντος Παναγιώτη Αγγελίδη, η οποία θα πραγματοποιηθεί με δαπάνη του Δήμου Διονύσου.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή