Υλικά
• 500 γρ. βούτυρο αιγοπρόβειο (να έχει βγει από το ψυγείο 2 ώρες πριν)
• 200 γρ. ζάχαρη άχνη
• 900 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (κοσκινισμένο)
• 5 γρ. μπέικιν πάουντερ
• 200 γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα και σπασμένα
• 80 γρ. κονιάκ
• Pοδόνερο (προαιρετικά)
Για την επικάλυψη
• 650 γρ. λευκή κουβερτούρα
• 65 γρ. ηλιέλαιο
• 130 γρ. αμύγδαλο λευκό (καβουρδισμένο και σπασμένο)
Δείτε την συνταγή στο παρακάτω βίντεο: