Δήμος Ελευσίνας: Εορταστική εκδήλωση από τα άτομα με Ειδικές Ανάγκες «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ»

Εορταστική εκδήλωση με εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης και καλλιτεχνικής έκφρασης για μικρούς και μεγάλους, διοργανώνει, το Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ», την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, 2019, στο «αίθριο» του Δημαρχείου Ελευσίνας.

“Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ελευσίνας και θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με την Β/βαθμια Σχολική Επιτροπή, κατά τις ώρες 10.00 π.μ.-14.00 μ.μ.

Στο τέλος της εκδήλωσης ένα γιγάντιο πανό θα αναρτηθεί από τους συμμετέχοντες στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου και θα φωτίζεται κατά τις βραδινές ώρες για μια εβδομάδα. Το πανό απεικονίζει τη δύναμη του κοινωνικού δεσμού στις ανθρώπινες σχέσεις και το δικαίωμα της δημιουργικής έκφρασης, καθώς και της συμμετοχής των ατόμων με αναπηρία σε όλα τα δρώμενα της κοινωνικής ζωής.

Η πολιτιστική δράση πραγματοποιείται με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα διακήρυξης των δικαιωμάτων των ατόμων με Αναπηρία» και αποτελεί ένα κάλεσμα προς όλους μας, για την προστασία της διαφορετικότητας και της αλληλεγγύης, προκειμένου να διασφαλιστεί η συνοχή της κοινότητας μας.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή