Οι εγγραφές άρχισαν στο Fight Club Galatsi

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Οι εγγραφές άρχισαν στο Fight Club Galatsi

Εικοστός χρόνος φέτος λειτουργίας του Fight Club Galatsi και η νέα αγωνιστική περίοδος αρχίζει δυναμικά, εντάσσοντας νέα τμήματα αθλημάτων υπό την επίβλεψη διακεκριμένων δασκάλων και την διαχρονική εγγύηση του Fight Club:

• KICKBOXING / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
& ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ
Το Fight Club και ο head coach Ιωάννης Θεοφάνους προσφέρουν ανώτερη τεχνική κατάρτιση στο άθλημα του kickboxing για αρχάριους, προχωρημένους και επαγγελματίες αθλητές. Με προπονήσεις αρχαρίων – προχωρημένων, αγωνιστικού και παιδικής ακαδημίας, διαθέσιμες κάθε μέρα – όλη μέρα, θα μπορέσετε σίγουρα να εντάξετε το kickboxing στο πρόγραμμά σας.
Τα τμήματα έχουν ήδη ξεκινήσει!
• Μ.Μ.Α. / Grappling
Οι μεικτές πολεμικές τέχνες είναι ένα μαχητικό άθλημα πλήρους επαφής (full contact) που επιτρέπει τη χρήση τόσο των χτυπημάτων όσο και των λαβών, είτε από όρθια θέση είτε από το έδαφος.
Ο πλέον ειδικός, διακεκριμένος Έλληνας δάσκαλος του αθλήματος και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΜΜΑ, τον Δημήτρη Δημητρίου θα βρίσκεται πλέον στο Fight Club για να σας μάθει τα μυστικά αυτού του τόσο διαδεδομένου αθλήματος. Τα τμήματα ξεκινούν την Τρίτη 10/9!
• MUAYTHAI
Γνωστή και ως η «τέχνη των οκτώ άκρων» το Muay Thai είναι η παραδοσιακή πολεμική τέχνη της Ταϊλάνδης. Μια τέχνη που μετατρέπει κάθε ασκούμενο, ανεξαρτήτως προσόντων σε μια αυτοδύναμη μαχητική μονάδα. Τα τμήματα ξεκίνησαν στις 16/9!
• KRAV MAGA
Tο krav maga είναι αυτήν τη στιγμή το πιο διαδεδομένο σύστημα αυτοάμυνας στον κόσμο. Διδάσκει πώς να αποφεύγονται, να αντιμετωπίζονται και να ξεπερνιούνται οι επιθέσεις όλων των ειδών και η βία. Αποτελεί την καλύτερη μέθοδο αυτοάμυνας σε καταστάσεις πραγματικού αιφνιδιασμού.
Ο Απόστολος Ηλιόπουλος, ιδρυτής και head instructor (Grade: E1) της Krav Maga Mentality και ο Διονύσης Τσίκο (Grade: G1) είναι στο Fight Club Galatsi για να σας διδάξουν τα μυστικά του krav. Τα τμήματα έχουν ήδη ξεκινήσει!
Το πρόγραμμα της σχολής έχει ήδη αναρτηθεί στον σύνδεσμο: https://fightclubgalatsi.gr/gymnastirio/programma-proponiseon/
Για περισσότερες πληροφορίες, περάστε από τις εγκαταστάσεις της κεντρικής σχολής, Λ. Βεΐκου 117 – 119, Γαλάτσι, ή καλέστε στο 2102915489.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή