Προχωρά η διαδικασία των vouchers για τα νήπια των 13 Δήμων που εξαιρέθηκαν από τη δίχρονη υποχρεωτική προσχολική αγωγή

“Προχωρά η διαδικασία των vouchers για τα νήπια των 13 Δήμων που εξαιρέθηκαν από τη δίχρονη υποχρεωτική προσχολική αγωγή”

“Εκδόθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση που αναμενόταν και αφορά αξίες τοποθέτησης (vouchers) σε ωφελούμενους για παροχή θέσεων φροντίδας νηπίων σε Φορείς/Δομές στους 13 Δήμους που έχουν εξαιρεθεί από την εφαρμογή του ν. 4521/2018 ( για τη δίχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση) για το σχολικό έτος 2019-2020. Μεταξύ αυτών είναι και ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης.
Η επιλογή των ωφελούμενων στους οποίους θα χορηγηθούν vouchers στους 13 Δήμους θα πραγματοποιηθεί κατόπιν Πρόσκλησης που θα εκδώσει η Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., σύμφωνα με τους όρους της απόφασης που εκδόθηκε, για συγκεκριμένες κατηγορίες Δομών και θέσεων αυτών.
Ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τα Υπουργεία και τους φορείς που έχουν την αρμοδιότητα, προκειμένου να επιλυθεί το άμεσο ζήτημα που ανέκυψε με την εφαρμογή του νόμου για τη δίχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση για αυτή τη σχολική χρονιά, αλλά και για την οριστική επίλυση του τα επόμενα χρόνια.
Επισυνάπτεται η Κοινή Υπουργική Απόφαση. ”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή