Τι χρειάζεται να παίρνετε μαζί σας στην τσάντα θαλάσσης;

ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ
Τι χρειάζεται να παίρνετε μαζί σας στην τσάντα θαλάσσης;

Για να ευχαριστηθείτε ωστόσο στο έπακρο αυτές τις καλοκαιρινές στιγμές χρειάζεται να είστε προσεκτικές και να προστατεύετε τον εαυτό μας- τον σύντροφο σας ακόμα και τα παιδιά σας αν έχετε από τους επικίνδυνους εξωτερικούς καλοκαιρινούς παράγοντες (π.χ. ήλιος,
ζέστη, θαλασσινό νερό, έντομα).

 Πριν φύγετε για διακοπές πρέπει να σκεφτείτε πολύ καλά πως θα φτιάξετε την τσάντα θαλάσσης σας, τα απαραίτητα μόνο…

Το πιο πιθανό είναι πως δεν χρειάζεται να αγοράσετε, θα την έχετε από το παρελθόν. Επιλέξτε, πάντως μια που να έχει χώρο. Η τσαντούλα σας πρέπει να έχει πετσέτα, ένα βιβλίο , και ένα νεσεσέρ γεμάτο αντηλιακά και οτιδήποτε άλλο για να σας χαρίζει προστασία.

Αντηλιακό για το σώμα με μεγάλο δείκτη προστασίας (μέχρι το τελευταίο μπάνιο, δεν αλλάζουμε δείκτη προστασίας). Φυσικά προϊόντα για τα μαλλιά, ενυδατική λαδάκι, spray conditioner,λαδάκι μαύρισα τους για το σώμα , καθώς και ένα ανάλαφρο καλοκαιρινό άρωμα, ένα αντηλιακό στικ για χείλη, σπρέι για το πρόσωπο (face toner)

 Επίσης, πρέπει να έχετε και ένα αντισταμινικό ή αμμωνία, επειδή τα απρόοπτα δεν λείπουν ποτέ καλό είναι να έχουμε μαζί κάποιο φάρμακο για τα κουνούπια, τις σφήκες που λατρεύουν το αντηλιακό και γενικά για τα έντομα ή οτιδήποτε βρεθεί εντός και εκτός της θάλασσας. 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή