Ο Μέγας Αλέξανδρος στην 16η Παγκόσμια Γυμναστράδα στην Αυστρία

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Ο Μέγας Αλέξανδρος στην 16η Παγκόσμια Γυμναστράδα στην Αυστρία

Με μοναδικές εμπειρίες και ευχάριστες αναμνήσεις γύρισε η ομάδα του Α.Σ. «Μέγας Αλέξανδρος» από το ταξίδι στην Αυστρία στην 16η Παγκόσμια Γυμναστράδα Γυμναστικής Για Όλους.

Οι αθλητές και αθλήτριες του γαλατσιώτικου Συλλόγου μαζί με ακόμα 12 ελληνικές ομάδες (σύνολο 350 αθλητές και αθλήτριες) εκπροσώπησαν επάξια τη χώρα μας σε αυτή τη διοργάνωση Γυμναστικής, που διεξάγεται κάθε τέσσερα χρόνια και αποτελεί το μεγαλύτερο σε μέγεθος αθλητικό γεγονός που πραγματοποιεί η Διεθνής Ομοσπονδία Γυμναστικής (FIG) με περισσότερους από 20.000 αθλητές από όλο τον κόσμο.
Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο Ντόρνμπιρν της Αυστρίας από τις 7 έως τις 13 Ιουλίου 2019, όπου όλα τα γυμναστικά προγράμματα πραγματοποιήθηκαν στις εξαιρετικές αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης.
Ο «Μέγας Αλέξανδρος» παρουσίασε μοναδικό θέαμα ακροβατικής γυμναστικής, χορού και ασκήσεων εδάφους, αποσπώντας για άλλη μια φορά υπέροχες κριτικές. Οι αθλητές και αθλήτριες του Γαλατσίου είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και με αθλητές από κάθε άκρη του κόσμου, προπονήθηκαν μαζί τους, διασκέδασαν και πήραν μέρος σε event που σίγουρα θα τους μείνουν αξέχαστα. Επιπλέον όλη η αποστολή του Συλλόγου ξεναγήθηκε σε δύο μεγάλες γειτονικές πρωτεύουσες, την Ζυρίχη και το Μόναχο.
Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος δεν παραλείπει, φυσικά, να ευχαριστήσει τον μεγάλο χορηγό της αποστολής αυτής, την εταιρία Υφαντής Α.& Χ. ΑΒΕΕ που συνέβαλε οικονομικά καλύπτοντας όλα τα εισιτήρια των Γαλατσιωτών αθλητών-τριών μας. Επόμενος στόχος του «Μέγα Αλέξανδρου» είναι η συμμετοχή του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γενικής Γυμναστικής στο Ρέκιαβικ της Ισλανδίας τον Ιούλιο του 2020.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή