Ο Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. Ασπρόπυργου πάει θέατρο

Ο Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. πάει θέατρο

Ο Οργανισμός Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας του Δήμου Ασπροπύργου διοργανώνει, μια ακόμη θεατρική εξόρμηση για τα Μέλη του, την Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2019.
Αυτή τη φορά θα παρακολουθήσουν το Μιούζικαλ των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, «Το δικό μας σινεμά» στο θέατρο ΑΛΣΟΣ. Ένα έργο το οποίο παρουσιάζει την άνοδο αλλά και την πτώση του ελληνικού κινηματογράφου, αποτελούμενο από έναν all star θίασο και 24μελές μπαλέτο, συνοδεία των τραγουδιών εκείνης της εποχής σε νέα ενορχήστρωση.
Στο έργο συμμετέχουν ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Δέσποινα Βανδή, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Κώστας Κόκλας, η Κατερίνα Λέχου, ο Μέμος Μπεγνής, ο Γιώργος Χανιώτης, η Σύλβια Δελικούρα, η Παρθένα Χοροζίδου, η Ευγενία Σαμαρά, η Μαριλού Κατσαφάδου, ενώ ξεχωριστούς ρόλους έχουν η Πηνελόπη Πιτσούλη, η Ελένη Γερασιμίδου και ο Γιώργος Κωνσταντίνου. Σκηνικά: Αθ. Σμαραγδή, Κοστούμια: Έβ. Σιούπη, Μουσική.: Γ. Ζαχαρίου. Χορογραφίες.: Φ. Ευαγγελινός, Φωτισμοί.: Ελ. Ντεκώ.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά και στα 3 ΚΑΠΗ του Δήμου Ασπροπύργου και στα τηλέφωνα: 210-5577862, , 210-5573549 και 2105598125.

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή