Οι πατατοπαραγωγοί Αμαλιάδος δώρισαν 3 τόνους πατάτας στην Κοινωνική Υπηρεσία

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Οι πατατοπαραγωγοί Αμαλιάδος  δώρισαν 3 τόνους πατάτας  στην Κοινωνική Υπηρεσία

Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 17 Μαρτίου όλες οι φάσεις παραλαβής φτηνής πατάτας στους δημότες Γαλατσίου με σημείο διανομής το δεύτερο πάρκινγκ μπροστά στο Αθλητικό Κέντρο του Άλσους Βεΐκου. Φυσικά, η προσέλευση του κόσμου ήταν για ακόμη μία φορά εντυπωσιακή καθώς σχηματίστηκαν ατελείωτες ουρές!

Ωστόσο την Παρασκευή 16 Μαρτίου αλλά και το Σάββατο 17 του μήνα οι πατάτες προέρχονταν από την Αμαλιάδα αφού οι πατατοπαραγωγοί του Νευροκοπίου δεν είχαν τη δυνατότητα να διαθέσουν άλλες πατάτες στο κοινό λόγω έλλειψης!
Συνολικά το διήμερο διατέθηκαν 150 τόνοι πατάτας. Την Παρασκευή οι παραγωγοί είχαν φέρει τέσσερις νταλίκες και εξυπηρετήθηκαν οι παραγγελίες από το 1.300 μέχρι το 3.700 ενώ το Σάββατο είχαν φέρει δύο νταλίκες και προμηθεύτηκαν πατάτες οι παραγγελίες από το 3.700 έως το 5.000. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι οι πατατοπαραγωγοί έκοβαν πρόχειρες αποδείξεις, οι οποίες βέβαια δεν ήταν ούτε θεωρημένες από την εφορία ούτε είχαν σφραγίδα.
Ο Δήμος Γαλατσίου, όπως ανέφερε στον «ΠΑΛΜΟ», δεν έχει ακόμα αποφασίσει αν θα επαναλάβει τη συνεργασία με τους πατατοπαραγωγούς με στόχο τη διανομή φτηνής πατάτας. Να πούμε, επίσης, ότι οι παραγωγοί της Αμαλιάδος δώρισαν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου τρεις (3) τόνους πατάτας.
Πάντως, όσοι δεν προλάβατε να αγοράσετε φθηνές πατάτες από «το κίνημα της πατάτας» δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας καθώς, απ’ότι είδαμε στη λεωφόρο της Βεΐκου σε κάθε φανάρι πωλούνται πατάτες σε εξίσου χαμηλή τιμή!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή